mazdanın arkasına sağlam bi urgan bağlanır, 1 kızak 2 naylon leğene binip ipe tutunulur)
ve sonra ..
mazdanın arkasına sağlam bi urgan bağlanır, 1 kızak 2 naylon leğene binip ipe tutunulur)
ve sonra ..
anna bizim ayvalı tarafları yarın geliyim ankaraya ilk işim naylon specama imkanı olan elmadağa gitsin sucuğunu birasını alıp gerçekten güzel oluyor
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
dün izmir cicekli köyünde baya kar vardı . alışkın değiliz buzlu yollara bırde baslayınca kaymaya araba biraz kayerken zevklıydı baktım kafa baska yere kıç baska yere gıdıo tırstım![]()
ağzını burnunu kırarım senin muştukıskanma olm gel senide kaydırırık.
way arkadaş koy öle videoda bak sana napıorum.fanları susturdunmuda arabayla gazlıon arkadaşımişine bak
sende gel yıvrum akşam part2 var bu sefer kabak lastikli arabaylan çıkalım dioruz)
Senin kuzenler yanlış adamlara oynadılarbaktım yapamıyorlar, yalan yok ben ilk kez dün sürdüm elimi arabaya, fanlar şu anda sustu, herşey normal çalışıyor. Bir sensör arızalı onun siparişini yaptım haftaya gelir
sen kaydırmaca oynerken ben arabanı yapmıştım bileee
20dk mı bile almadı, ama faturaya 5 günlük işçilik yazıcam yada VTS i bir tur alıcam karar senin
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)