olgar apachi cnmmm :D ooo ailemizin apachisi :D
Printable View
bir apaçi ağlıyor ...!!!!!!!
Apaçi tartışması bi yere bırakıp video hakkında yorum yapsak daha iyi olur...
YouTube - Evotech M5 & S600TT Powered by V-Max Tuning
Birde ordaki turbo s bu oluyor ;)
http://www.techturkey.com/forum/vide...-istanbul.html
sertaç sen reklamı bırak istersen 0-300 ler çok öenmli seyler değil saniyeler önemli dieforumda msupra dedim kimseden ses ç.ıkmadı burda 0-330 diyorsun
360 altı yapan araba koyma bize sizin dier forumday aptığınız gibi arabayada yaıplan işede tebrikler amaa yanlışsınızı söylüyoruz cvp vermiyorsunuz
Geyik yapmayın Eray dur la 2 dk
Reklamın neyini yapcam benim bir çıkarım mı varda onu anlamadım zaten...
Sadece apaçi konusu neden bu kadar uzadı onu anlama çalışıyorum...
Tfsi daki konu hakkında ne desem yalan olur aradan 9 ay geçmiş ancak o günkü inanılmaz kalabalık yüzünden olaylar olmuş olabilir...
Birde 360 üstü yapan kaç araç var ülkemizde yola çıkan merak ettim ?
apaçilik buysa ne mutlu bize..
arabalar hızlı gerçekten ama parası olan herkez bu videodaki araçlara sahip olup bu hızları bu denemeleri yapabilir
peki sizce paranız olsada bir msupra bir hulk bir jad type-r a binebilirmisiniz tabiki hayır işin güzel yanı bu olsa gerek ki techturkey bünyesindeki üyelerin tümüde eminimki araçlardaki zevki 200-300 bin yatırıp aldıkları araçlarla değil dünyanın emeğini harcayıp hazırladıkları ucuz araçlarla şu 200-300 binlik araçları tepemekten alırlar ne mutlu bize ne mutlu apachi kardeşliğimize :)
Apaçizm engellenemez :D
Bu konu neden pisirilip sunuluyor anlamiyorum?
V-max in bu konu ile ilgisi yok,getiren arkadaslara sormsmiz gerek.
Sertac nickli uyenin Vmax ile alakasi yada organik hicbir bagi yoktur.bizi taniyan yada seven insanlardan biridir. Cesitli forumlara Videolar koyan,Evotech in Almanyada yaptigi otomobilleri takip eden biridir.yani mtm in de,AA ninda ,Evo nunda videolarini onun sayesinde izlemisimdir.Reklam yapma geregide yoktur.
Apaci lafi sakiz gibi oldu.yahu adam bana Apaci dese ne olur?o kimki yorum yapiyor?ha beyefendi demis ,ha apaci.tanimadigim kisilerimi ciddiye alicam?
Burada pahali yada ucuz otomobil kiyaslamasi yaomak cok yanlis.ozaman pahali ama cokda hizli gidemeyen otomobil basarisiz mi oluyor?
Adamin alis amaci belli.zaten spor araclarin uretim skalasi ve verileri yerini belli ediyor.yani vtec ile gti ayni sinifta ve benzer paralarda,yada pahali olan Turbo yada F430 gibi araclarda ayni.ama isin icine hardcore mod girince,degisiyor.
Ayrica o gece Civic ile hem benim S600tt hemde Turbo S roll yapti.hatta uzun uzun da muhabbet ettik.sahibi burada mi bilmiyorum.cok emek verdigini konustuk.motorlar ve genel olarak sohbet ettik 1 saat.yanilmiyorsam o gece bircok kisiyide gecmisti.
Turbofsi sitesindeki yazilanlar kisilerin sozleri.onlari kaale bile almiyorum.
Umarim anlatabilmisimdir.VMax in kimseyle isi yok,reklam verileceksede,yonetimin belirledigi kosullarda veririz.Vmax Evotech degildir.bizim sattigimiz 9 markanin birtanesi ve 4.cok giden markamiz.yani cok onemi yok.Evotech basarili olmasi guzel ama Vmax ayri bir olgu.
İstiyen arkadaslar,firmamiza yerinde gorebilir.kimseye rakip olmak yada cok satis derdimiz yok.lutfen ticari bakmayin...
nedenmi sunuluyor kimse kim olduğunu bilmeden kimseye hakaret edemez
Sertaç ın 2 mesajından biri WOW ucuyor kaçıyor demesi :) yanlış anlamayın ama burda bu şekilde davranıldığı anda insanlar komik oldğuunu düşünüyor ki komik nerdeyse bu forumdaki bir kısım cidddi beygirlerle uğraşıyor yada uğraşanların arkadaşları bu insanlar ondan dolayı emeğe saygı duyulmadığını düşünüyorlar burda çok konuşamn erkeklik taslayan insanlar oldu güzel derslerini aldıklarını düşünüyorum lafım size değil fakat
şakşakcı demek yanlış olur ama tabir bulamıyorum Vmax güze lbir şirket olabilir bünyesinde birçok şey olabilir kimse ona laf edemez, 2 gün önce foruma TECHTURKEY e apaçiler felan yazıldı dier forumda konunun içinde siz hariç ben bişiy sormuştum cvp bile vermiştiniz sanırsam hatırlamıyorum tam ama birçok arkadaş vardı hadi biz apaçiyiz
ozaman orda erkeklik yapıp bu foruma gelip ık mık etmiyiceksin laf etmiyiceksin allaha çok şükür büyük bir forumuz bünyemizde cidddi bilgileri koruyoruz ve yayınlıyoruz X bir foruma yada baska bir şeye minnete ihtiyacımız yok.
Ticari sizi algılamıyoruz dbninizizi verin koyarım bu reklam değildir bilgi paylaşımıdır biz dahil buna herkes saygı duymak zorundadır fakat bir çok firma var ve adaletsizlik olur ki Ecu mapping bu türkiyede herkesin kendini bişi zannetmesindeki sıkıntıdır 2 çip yapıp kendilerini kral sanarlar yok öledie böledir havalarında değişme olur kendi kendilerine triplere girerler Oysaki kocaman hiçlerdir ordan burdan kopyalayıp sıkıştımı yurt dışından harita felan alırlar insanlarda bukarakterleri bişey sanır :)
ondan dolayı sizin genel müdürünüzede söyledim sanırsam detaylı açıkladım konuyu
olayın özü : bşika yerlerde laf ediyorsan bu laflara karşılaşırsın :)
dediğim gibi ama size değil bu lafım
turbo S ıle ve s600tt ıle Bız denemıstık sanırım kırmızı cıvıc AB @ 1 bar
Sahibi sizmisiniz?
O gece bayagi konysmustuk ve arabadan inisinizi unutamam.gerci ayardami bir sorun vardi,oyle birseydi,dogrumu?
aracn sahıbı dr.selim evet beraber konusmustuk hatta su gıbı ınmıstı hatırlarsın ole dıyım ayardan yana sıkıntı yoktu evc vs olmadıgından 1 bar ustunu cıkamadık
Yahu lafi kendime almadim ama uyeler yanlis anlayip sanki bizim bunyemizden cikmus gibi goruyor.
Emege saygi ise,bu konuda yillardir ugradan biri olarakda iyi bilirim!90 yilindan itibaren Modlamaya calisirim otomobillerimi...
Karburotere az mi kadin corabi bagladim yada avansi artirip,kapak cizdim...
Eskiden imkan azdi,simdi ise eskiletin acisini cikartiyorum ve bu Vmax i kurdum.yakinda 2 markanin daha distributorlugunu getiriyorum.artik bu markalar Turkiyede diye gurur yapmak icin!bakin bunyemizdeki markalarin cogu kurumsal nam salmis sirketler.bunlari ulkemize getirmek kolay olmadi.1 opucuklede gelmediler:(
Araya insanlar,referanslar hatta ana sirketimi gosterek getirttim ama yaptim iste.hepsi eskinin olanaksizligina inat!
Umarim bu sektor hep iyiye,otomobil tutkunlarida hep basarilariyla anilirlar...
Sadece 3 farklı konuda evotech hakkında yorum yapmışım ki zaten 2 tanesi benim açtığım.
Nerde her iki lafımda bir tekrar ettim onun için mesajlarımada baktım göremedim nedense...
http://www.techturkey.com/forum/sear...nduser&u=19840
Sadece ben diyorum ki neden hep bu 911,S600,M5 konularında araç yerine apaçi tartışması oluyor onu soruyorum ?
tartışma konusu olmasın diye pm attım umarım açıklayıcı olmuşdur
Bende merak ettim ama...
İkiniz pm lesin biz bu canavarlari bilmeyelim,oldumu simdi...
Ben en fazla 353km yapmistim Murci ile,360 kismet degilmis...
Msupra yazarsanız youtube de
:) 5 kesicide 9000 devirde 364 yapıyor
Tabii her köşe başında bir msupra:)
YouTube - hayabusa versus msupra
350de gazdan çekerken kesici mi devreye girdi ne :)
Her köşe başında 360+ yapan araçların olduğu bir ülkede olduğmuzdan araç sayılmıyor yahu;)
YouTube - Moscow Unlim 500: Ford GT-1000 vs Lamborghini LP640
3kilometre düzlükte 360 yapılmasının bile zor olduğunu düşünürsek hiç sokakta fotoğrafı olmayan 1700hplik viper gibi araçlar olmadıkça zor :)
:D:D ebvet 2 sene önceki video ondan sonra 5 ileride bittttti kesicide 8400 den 9000 lere geldi :) biraz daha öğren sen bazı seyleri ondan sona bana bi laf sok buyur getir lp640 ını deneyelimgeçebilicekmi 330 da basalım 360 a kadar ben daha busa geçen 640 görmedim :) moskovoda değiliz türkiyedeyiz
Devre kesici ne be?
sen ankarada değilmisin buyur konuşayım driftbox ıda yollayayım koy gözünle gör km yi sonra konuş burda
Gece 3de böyle komik konu olunca yazım hatalarıda oluyor :)
Lp640 vs Hayabusa videosu aradım bulamadım ancak güzel bir lp670sv tt videosu benden gelsin :)
YouTube - 1000 - 1100 hp Murcielago SV TT by Underground Racing (fastest tuned lamborghini)
Ben hergün msupra ne alemde takip etmiyorum olabilir 364 yapar ancak yukarıda ilk dediğin gibi 360+ yapan araçlarla gel diyince sanki bir elin parmaklarını geçmeyen örnekler varda ona göre yorum yapıyormuş gibisin.
Neyse gece gece bu kadar güldüğüm yeter :p
suan san 4 tane çıkarabilirim sen çıkartabilirmisin :) yaa akomik olmaaa 355 360 a ulaşana kadar aylar yıllar geçiyor burda gelip ahkam kesiyorsun 996 997 lerin alayı 340 lara geliyorsaten daha neyin peşindesin anlayamadım ama hadi hayırlısı bakalım beni *** etme hevesindesin ama olmaz obiraz zor:D
videoyu izledimde sanırsam kanatttan km leri anlıyorsun ama 1100 beygir çok bir beygir değilki neyin peşindesin anlayamadım haala :D
Moskova yolcusu kalmasııınn
aboow konu fena alevlenmiş sakin arkadaşlar yaw :D:D:D
360 ystu hizlara cikmak degilde o hizlari koruyup,mukavemet etmek cok zor.
Tabi sizler 1000+ motorlari konusuyorsunyz ancak bu hizlarda aerodinami cok daha onemli.354 km hiz yaptigimda artik ruzgarin duvar oldugunu hissetmistim...
Sertac nedir ispatin anlamadim ama 360 yada ustu arac yok diyorsun?
Vay be,360+ hizlarin tartisildigi bir konu,yazarken bile heyecanli...
Gidelim tabi ankaraya,merak ederim oyle otomobilleri...
Almanyada eski model scirocco ya binmistim,20 yastan fazlaydi,100-200 8.4 sec mi neydi...
Yuzumdeki gulumseme 1 saat istemsiz sekilde devam etmisti!
Eee,ne zaman biniyoruz Supraya?birde yolda kuzu pirzola yeriz...
Mesaj nerde yahu benim cevap verdigim??? :(
Kendi kendine konysan deli gibi oldum...