maşallah ne güzel bişey olmuş bu yaaaa :)
Printable View
maşallah ne güzel bişey olmuş bu yaaaa :)
Güzel gitmiş tospa:)
maşallah bademe
maşallah bademe :)
bugun aracı yolda giderken gördüm.acayip güzel geldi gözüme.dün videolarını izledikten sonra canlı görmeyi çok istemiştim kalbim temizmiş:)acayip güzel olmus emeği geçen herkese teşekkürler.
3-4 de herşey değişir denmişte. bunun aksini idda eden zaten kimse olmamıştır. Ama sonuç olarak bu vos vos iyi yürüyormu? yürüyor. rollde rs i geçmesi imkansızmı imkansız. bunları zaten biliyor sahibide yani aksi idda edilmiyor.
ama dragta bir çok aracı geçiyor arkadan itişli olmasının sarmamasının v.s büyük etkisi illaki vardır ama maaşallah. ayarları bile henüz tam değilken böyle gitmesi çok mutlu edici. zaten drag king diyorlardı bademe sanırım.
maaşallah,
çok güzel hoş bir video olmuş.
evet 1776 ile o rakam hedef olarak kalir, ama stroker krank koyarsa alabilir oyle bir güç.
Benim arkadaşımda 139 Hp Mk2 GTI vardi, onla basardik hep 80 den sonra Golf ayirir giderdi :) gene de çok keyifliydi tabi.
Bu motoru ben 2004 2008 arasi gündelik kullandim, kaç kez İstanbul'a gittim geldim, hiç bozulmadi, hiçbir zaman standart bi arabadan fazla yakmadı, bence esas başarı buydu :D
................
Maşallah Badem e guzl yuruyor
yanlız videoda dikkatimi çekti
en fazla 200 metre drag yapıyorsunuz
0-400 de ne oluyor sonuç denedinizmi?
0-400 mt deneyemedik yer yoktu
Denelinen yer maslak sanayi içi zaten :D
Klasik VW'ler içinde Vosvos motorları Type 1 diye sınıflandırılan motorlardır.
"Big" modeli vardır. (1974) Ama "Big" motor'u diye bişey yoktur.
Diğer 1.6 vos'lardaki motor neyse o da aynıdır.
- 1584cc , 50hp , 106nm bir motor'dur.
Blok koduna indirgersek anca "Big" motoru diyebiliriz.
Zira 1302s,1302ls,1303s,1303ls vs.. modellerindeki motorlarda 1584cc'dir.
Yani "Big" diye dillere pelesenk olmuş motor spec.'lerinin aynısı.
1.6'lı vos'lara "Big" denilmesinin yanılgısı :)
Type 1 havasoğutmalı bir VW motorunu bu değerlere çıkarmak
tahmini minimum 7.000 +TL.
maşallah çok iyi gidiyor ya ;)
Selçuk bu ne halll laaa :)
Yazık Olmuş Sana :D
Şaka biyana vosvos fena gidiyor. Rollde Nasıl Olr acaba durumu ???
maşallah çok güzel :)
1-2 de vos üzer genellikle, 3 e atana kadar yarış biterse vos alır yok daha devam ediosa diğer araç ayırmaya başlar. Önden çekişle kaldırdığınızda kalkan aracın gücü ne kdr yüksekse o kdr dezavantajlıdır, sarmaktan yürüyemez. Zaten önden çekişin drag yapması ilginçtir. Drag dediğin arkadan itişle olur, güç iletimi açısından..
@mechano
Eren yaptığın motora kusur bulmak saçmalık olur, gayet güzel bi iş çıkarmışsın (ahmet abi anlatmıştı nasıl yaptığını), özellikle düşük komprasyon olması, uzun yoldada gücün stabil devam edebilmesi için çok çok önemli. Tek kelimeyle eline sağlık. Ama keşke sendeyken görseydik bu videoları, tam hakkı verilmiş olurdu o zmn.. :)
Bu arada motorun ayarları fln gayet yerinde, bu motorlarda kaçık ayarla yürüme şansınız olmaz zaten, en ufak senkron ayar kaçıklığında çat çut karışır bütün düzen. O laf olsun die sölenmiş bişey..
Gerçekten güçlü vos izlemek istiosanız Ankarada Tohan die bi vatandaşın yaptığı turuncu vosun S2000 lerle 400 metre ulusal drag kalkışlarına göz atın.. :)
Gerçi Hasan Başkaranın beyaz subaru swaplı vosunun üstüne yürüyen yok ama, o sonuçta swap makine, vosun kendi gücü sayılmaz..
Rs hafife alınacak araba deil VE giden bi rs 200 mt bile onun önünde gidebilmesi başarıdır. Eski voscuyum nede olsa bu vosların kralı vardı bende 67 1500 52hp en güçlü vosdu