User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ty saxo -- h 106 gti

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah cok cok duzgun bır arac aldın gerçekten kazasız belasız ....
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada gzl denemeler olmuş kazasız belasız.
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TY yine PT52 lenirse cok başka olur... H gti da maşallah güzel yürümüş...

İki aracada maşallah...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

coyete
    Misafir
    maşallah

vtc mania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TY saxo sahıbıyım ve ben kullanmaktayım, aracı yapan ustaların ve yaptıran arkadasların emeklerıne saglık.. kazasız belasız ınsallah. aracımın vıdeslerını erken atmamın sebebı dıer aracta egzantırık oldugu ıcın ust devırlerı dolu cevırıyor fakat ben 7200-7300 u gectıgım vakıt guc kaybedıyorum o yuzden erken atıyorum ve cok daha ıı yuruyorum. allah kımsenın tekerıne tas degdırmesın..
    cocugum h.g foruma

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ty nin ilk zamanlarınıda çok iyi bilir araçta hiç bir yokken stok denilecek vaizyette diyim 10 num bi araçtı şimdiki sahibi kim bilmiyorum ama massallah çok güzel ve giden bi araç benim anlamadıgım şimdi h 106 da eksantrik ne var böyle gitmemesi lazım bence

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ty nin ilk zamanlarınıda çok iyi bilir araçta hiç bir yokken stok denilecek vaizyette diyim 10 num bi araçtı şimdiki sahibi kim bilmiyorum ama massallah çok güzel ve giden bi araç benim anlamadıgım şimdi h 106 da eksantrik ne var böyle gitmemesi lazım bence
    İlk mesajda yazılmış colombo 280*280 var diye...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk mesajda yazılmış colombo 280*280 var diye...
    o zaman böyle ya gitmemesi lazım ya da ty fenalarda desem o aracında ne kadar gittigimi biliyorum çok iyi gidiyor tamam lafım yok ama eksantrik conta falan yok yaa bi enayilik var bence... kim ne anlatırsa anlatsın piston hiç bir işe yaramaz bu araçlarda sadace eksantrikle beslersen eksantrikten dolayı ölen alt devirleri kuvetlendirirsin

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihan kaç kere piston yaptın bence hiçbir şeye yaramaz.araçta anladıgım kadarıyla eksantrik yokmuş sökülmüş çünkü piston ile eksantrik denk sakın tutmayalım. pistonla ben aman aman verim alan hiç kimse görmedim eksantrik güzel bi işçilikle harbiden çok farklı sonuçlar dogurur cihancım
    Orçun ben yazılarını ve tarzını anlamış değilim bunu belirtiyim. Cihan kaç kere pistn yaptın demek ne demek?

3 kere 106 ya forget yaptırdım bu bir ölçüt mü? Senin için yeterli mi yada hiç yapmasak ne olcak onu anlamadım Orçun'cum bu neyi değiştirir...

Piston bi boka yaramaz demişsin bende vay anasını derim sen yapma bari.

İyi güzel yazmışsın ama egzantrikle öyle böyle diye daha 280 e 280 olduğunu görmemişsin egzantriğin ama 2 araç hakkında yorum yapmışsın 280 e 280 ile pt 51 yada 52 arasında dünya fark var bende egzantrikli 106 nın nası yürüdüğünü iyi biliyorum emin ol ama 280 e 280 soft egzantrik hatta semi diye geçer benim bildiğim.

Piston işe yaramıyorsa herkez 10.5 sıkıştırma devam etsin madem boşuna 2 3000 verip forgetleniyor motorlar Sanırım beni pek tutmadın Orçun ama ön yargılı yazma bence
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    rahat ol cihan bende üstüne basa basa söylüyorum 106 yada saxo da piston tek başına hiç bir işe yaramaz.....

yazılım yaparsın eksantrik olmassa sadace boş dönersin 7.2 den sonra

piston neden takarlar söyleyim sana biliyorsundur gerçi ama bilmeyenler için söyliyim ben bu işte çok para harcadım afedersin çok düdüklendim

ama ögrendim pt51 yada 280 280 sadace koyabilirsin yay sapkasız

pt 52 53 koymaya kalkarsan orjin pistonla kırarsın gözü kapalı piston güçlendirip yay sapka ile desteklersin piston başka hiç bir artısı yokkk

heee bu arada dip not. arabaya conta koyupta filtre egsoz takılmasın kimse sen anladınnn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahat ol cihan bende üstüne basa basa söylüyorum 106 yada saxo da piston tek başına hiç bir işe yaramaz.....

yazılım yaparsın eksantrik olmassa sadace boş dönersin 7.2 den sonra

piston neden takarlar söyleyim sana biliyorsundur gerçi ama bilmeyenler için söyliyim ben bu işte çok para harcadım afedersin çok düdüklendim

ama ögrendim pt51 yada 280 280 sadace koyabilirsin yay sapkasız

pt 52 53 koymaya kalkarsan orjin pistonla kırarsın gözü kapalı piston güçlendirip yay sapka ile desteklersin piston başka hiç bir artısı yokkk

heee bu arada dip not. arabaya conta koyupta filtre egsoz takılmasın kimse sen anladınnn

Allah'a şükür rahatım herzaman Orçun bunların hepsini çok iyi biliorum emin ol dünkü adam değiliz bu işlerde sen bilmiyorsan biçok kişi iyi bilir Yazılım vs vs bunlara girmeye gerek yok bunları adım gibi biliyorum emin ol Son satırda eğer conta koyan bensem ben bişey anlamadım Öyle takılan çok gördümde bu ben olmadım...Bilmiyorum Burak halen arabayı o şekilde mi kullanıyor ama gidin bakın benim arabama ben kapak açmadan araya conta sıkıştırcak sihirli yeteneklere sahip değilim millet gibi son laf bana mı anlamadım Ben conta koyupta koymadım diyecek şerefsiz değilim Orçun bilip bilmeden tanımadan konuşma koysamda kimseden saklamam koydum sorada koydum derim çekinmem..

Kaa scirocco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçalara ty de yeni sahibine hayrlı olsun cok guzel temiz bi araçtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'a şükür rahatım herzaman Orçun bunların hepsini çok iyi biliorum emin ol dünkü adam değiliz bu işlerde sen bilmiyorsan biçok kişi iyi bilir Yazılım vs vs bunlara girmeye gerek yok bunları adım gibi biliyorum emin ol Son satırda eğer conta koyan bensem ben bişey anlamadım Öyle takılan çok gördümde bu ben olmadım...Bilmiyorum Burak halen arabayı o şekilde mi kullanıyor ama gidin bakın benim arabama ben kapak açmadan araya conta sıkıştırcak sihirli yeteneklere sahip değilim millet gibi son laf bana mı anlamadım Ben conta koyupta koymadım diyecek şerefsiz değilim Orçun bilip bilmeden tanımadan konuşma koysamda kimseden saklamam koydum sorada koydum derim çekinmem..
    tamam işte biliyorsan sıkıntı yok gel bi gebzede tanışmış olalım ne dersin valla her 106 saxo da aynı degil demişsin gelsene bakalım senin arac nasıl merak ettim güzel fazla degil 4 5 araç çıkarız uyarmı bende corsa gsi var hafife alırsın belki ama sen yinede gel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işte biliyorsan sıkıntı yok gel bi gebzede tanışmış olalım ne dersin valla her 106 saxo da aynı degil demişsin gelsene bakalım senin arac nasıl merak ettim güzel fazla degil 4 5 araç çıkarız uyarmı bende corsa gsi var hafife alırsın belki ama sen yinede gel
    Yok estafurullah hayatımda 4 tekeri motoru olan herşeye zaafım var hafife hiçbirini almadım almamda.

106 tımı yakın zamanda sattım yoksa bu isteğini kesinlikle geri çevirmezdim Orçun yinede inşallah tanışırız İnşallah ilerki zamanlarda bu konuya tekrar dönme şansımız olursa seni geri çevirmem.

He bu arada conta konusuna ne oldu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    salllaaaa .....boşver öylesine sordum da neden bu kadar takıldın conta olayına kanka bu kadar iyi biliyorsun madem bazı arabaya neden conta yaramıyor cidden merak ettigimden soruyorum her contalı aynı yürüyemiyor????

deminki konuları bolver kusura bakma sende sana kızmamın tek sebebi benim konumda herkez benim araba hakkında yarum yaparken sen her 106 saxo fsi aynı degil falan demişsin ya ona bozuldum ama yinede kusura bakma biraz takıntılıyım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salllaaaa .....boşver öylesine sordum da neden bu kadar takıldın conta olayına kanka bu kadar iyi biliyorsun madem bazı arabaya neden conta yaramıyor cidden merak ettigimden soruyorum her contalı aynı yürüyemiyor????

deminki konuları bolver kusura bakma sende sana kızmamın tek sebebi benim konumda herkez benim araba hakkında yarum yaparken sen her 106 saxo fsi aynı degil falan demişsin ya ona bozuldum ama yinede kusura bakma biraz takıntılıyım ben
    Estafurullah Orçun farkettim hatta yazdımda sen pek hoşlanmadın benden diye açıkça onun farkındayım.

Benim 106 ya çok kişi conta var diye söyledi çok kişide g.t olduda ne yazıkki ondan senin kulağınada öyle mi geldi dedim ondan takıldım.

Ben ilk başta senin arabana maşallah dedim 2. satırda senin arcında farklı yürüyor emsallerinden dedim daha ne diyim Orçun yalan bişey yanlış bişeyde demdim sen yanlı baktığın için sana garip geliyor aslında ben objektif bişey yazdım zaten sorunda bu oldu Daha senin arabana nasıl güzel diyim gelip eksozuna muhamele mi yapıyım bozulacak bişey yok arabanı gayette beğendim bunuda belirttim yanlı düşünmenden kaynaklı sıkınt benden yana bişey yok emin ol

Neyse kardeşim zaten canım hep doğru söylemekten sıkıldı bunca zaman siteyede bişey yazmayı düşünmüyorum açıkçası Arkadaşın konusuda piç olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam kardeşim k.ib tanışırız bi ara bu hafta sonu yagmayacak muhtemel 106 larla güzel denemeler bunlarda başka 106 olucak onlarla sonuç ne olucak k.i.b görüşürz insallah bigün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeşim k.ib tanışırız bi ara bu hafta sonu yagmayacak muhtemel 106 larla güzel denemeler bunlarda başka 106 olucak onlarla sonuç ne olucak k.i.b görüşürz insallah bigün
    İnş kardeşim saolsın yanlış anlama onlar yürümüyoda geçmişsin demedim ben sadece seninde aracın emsallerinden iyi başka Gti Vts yada Sfi larda farklı olanlar var dedim bahsettiğim buydu Zevk alın kavgasız kazasız gürültüsüzde hangi 106 saxo corsa farketmez bizde izleyince zevk alıyoruz.Görüşrüz

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocugum h.g foruma
    baba, baba, bacığım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)