sunroofu icin mini alırım o kadar guzel :D
Printable View
minilerin nefesi çabuk kesilmiş :) fümeyi gördüm ataşehirde hatta alp2 mi dedik,uzaktan ama :)
Sunrofsuz mininin içi çok dar geliyor bana,resmen iç hacim yarıya düşüyor psikolojikman..2.elde satarken,pardon satamazkende fiyat kıra kıra bi hal olunuyor maalesef :) Seslere gelince sunroof aralık veya açıksa %100 çıtırtılar geliyor.Ama o sesler porsche cayenne'de bile geliyor :) Kapalıyken çok iddialıyım bakımlın sunroof ses yapmıyor.
çok keyifli ve çekişmeli denemeler olmuş.görüntüler de gayet net.maşallah her ikisini de
gerçekten çok zevkli denemeler olmuş. iki araca da kazasız belasız.
r53 ü egt kesiyor olabilir mi?
Maşallah Emre & Mertcan :)
Çekim kalitesi çok iyi.
Emre, bijon aralığın ne senin pm at görüşelim konuyu :)
Maşallah iki aracada,Tsport fenalarda gene
araçlara maşallah
tsport'a headers egzost yapıldıktan sonra deneyemedik
maşallah t-sportun üstleri ne güzel öyle ...
Emre eline saglik tek kisi kamerayla da ugrasmissin galiba, cekimler cok guzel, izlemesi keyifli oluyor :) Baya da iyi gidiyor araban, belli, masallah :)
Doğrudur aynı speclerde ep3 hızlıdır zaten tsporttan:)
Sağol Tarık biraz uğraştırıyor dediğin gibi yola bak,kadrana bak,camı kapa,kamerayı döndür,vites at vs:)
Levent ilede konustuk uygun bir zamanda sen,ben,R56 jcw falan çıkalım.
R56 JCW ile farki gormem lazim sadece jantlarimi degistim, merak ediyorum, buji de degistim ama avans vuruyorum hala cok fark olmadi, sadece 250 devir daha yukari cikti vuruntu devri :(
Deneyelim ben de istiyorum ama denk gelmek mesele, gunluk kullaniyorum zaten bir de ayrica gebze'ye gazlamak yorar beni :D