|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
bunlar ne böyle ya bulursam alıcam 1 tane
YouTube - Rengy Burnout YouTube - Me On My Mini Moto YouTube - how to start your mini moto (mini moto start up) __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
süper bir şey...
küçükken çok istiyordum bir tanesine sahio olabilmeyi... Halen daha da istiyorum gerçi ama neyse
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
vay arkadaş elin oğlu lastik yakıyor
![]() bunlar çok pahalımıdır ki?birde çok yakar mı aceba
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EJ1+eg4
|
fena makineler ,bi ara baya ilgileniyodum bunlarla hatta 2006 da almistim bitane ozamanlar bayrampasada 400 e sifirini satiyolardi simdi fiyatlari nedir bi bilgim yok ,hatta elemanlar asmis kendini turbo nos parcalari bile var
bi deposu 2 veya 3 litre aliyodu ortalama 60 kg agirlikla 70-80km gidiyo, 50 km hizlara cikabiliyo.http://www.youtube.com/watch?v=ZpT9ybMbuMc Son Düzenleyen tasmany; 17-03-2011 10:56. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
benimde kafama yattı ama sıfır fiyatları nette 1200-1500 arası filan baktım ben. her an alabilirim bir tane sesi filan çok güzel.
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
ama işte tek başına gezmesi zevki olmaz 2 3 tane olucakki arka arkaya takılcaksın bununla
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ikinci el Pocket Bike Pocket Bike motorsiklet 500 TL
Ikinci el Pocket Bike Pocket Bike motorsiklet 350 TL bnde vardı çok zevklı aletler yolda gezerken motor altında kayboluyor ınsanlar çok tuhaf şekilde bakıyor __________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Blue Brothers: Golf 6 Tsi 122hp & Corsa D 90hp 1.4 NJ SP 5K
|
arkadaşlar izleyeniniz varmı bilmiyorum ama Nitro Circus adlı bir program var dizi gibi yayınlanıyor MTV de. onda adamlar bunlardan biraz daha büyüklerine biniolar. Moto Cross versiyonlarına.
Bende onlardan arıyorum. sahibinden de satılan modeller çok ufak gibi geliyor bi boy büyüklerinden bulunabilir mi acaba? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ben yolda denk geldim bir kere adama lastik saplanmış modundaydı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
bunalrın sıfırı nekadar polis durdursa ne cevap vericez
bunlardan alır migrosa girerimmm puhahaha __________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kankalar ümitle 2 tane almayı düşünüyoruz
E-5 i talan edicez![]() D :
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Leon 2.0 TFSI
|
Bunlara plaka alınmıyor 50cc altı olduğu için
![]() Jackass izleyenler bilir markete filan giriyolar sıfır çiziyolar ![]() Bende bi ara niyetlendim ancak nerde kullancam sorun o ![]() Bunlar görünce hep aklıma şu video geliyo ![]() ![]() Monkey Rides a Motorcycle - CollegeHumor video |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
kanka araştıralım hemen alalım migrosa giricem
ciddiyim nerden buluruz nekadardır ay başı alalım
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: honda cıvıc audı a3
|
bende bir zmnlar vardıı siyah 600rr tipinde
cumartesi geceleri migrosa buluşmalara geliyodum
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Blue Brothers: Golf 6 Tsi 122hp & Corsa D 90hp 1.4 NJ SP 5K
|
Çünkü bazı firmaların 49cc olupta kısa aralıklı 6-7 vites ile iyi kalkış veren racing görünüşlü motorları vardı ama ülkemizde plaka isteneceği yazıyordu. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Leon 2.0 TFSI
|
50cc altı isterseniz uçak bile yapabilirsiniz ancak elektrikli motora plaka soran yurdumun polisi sizi kesin durdurur
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |