rc geçiyor :) 3. viteste yakalayıp geçiyor..göktürk biz gene deniyelim çok zevkliydi doyamadım ben :D:D
Printable View
çok güzel denemeler olmuş...maşaşallah :)
serdar da videolar :) moralimizi bozdu oda çekilin diyor :D onunda içinden geçicem az kaldı :D:D
Maşallah bütün araçlara..
güzel geceydi maşallah hepsine.
maşalllah araçlara
e zaten s2000 oem sıkıştırması 11.1 ----10.8 cp piston koydunuz dahamı iyi oldu yani. pek anlamadım kafam karıştı
Maşallah araçlara 2side çok iyi.
Bende onu sorucaktım Muharrem sormuş
Neden sıkıştırmayı düşürdünüz turbo mu yapıcaksınız ilerde
ayrıca 2 nci viteste arkası oynamayan S2K nın 4 ncü viteste nasıl arkası oynuyor onu da anlamadım
yazdıklarımı yanlış anlamayın Maşallah araçlara ama biraz abartmıyormusunuz
Hem sıkıştırmayı düşürmüşsünüz hemde daha iyi oldu diyorsunuz
Piston koymadan önce bir komprasyon düşüklügü vardı arac yürümüodu da piston koydunuz kendinemi geldi yoksa tamda acıklamamışsınız
sıkıştırmayı dusurduklerınden haberlerı varmı ki
abı piston standart ölçu galıba 10:5 oem piston buda 10:8 cp yazılım olmadan olmuyoo çok kasılma var abı arabada. ama fiyat yönunden takabılırsın hem ucuz hem karlı
denmişde :S
hilmi buyur gel antalyada kullan arabayı arkadaşımm abartıcak bişey yokk. övmüyoruzda arabayı. benım vti la sıkıştırma oranlarını karıştırdım. tam hatırlamadığım için 10:8 yazdım. standart sıkıştırması kaçsa orjınal pistonun onun 1 üst sıkıştırması. yanlış yazılmış.
erdinç abi bunlar miami nin vti de 9 sıkıştırmalı o pistonla 167hp çıkardığını unutuyolar sanırım. boşver....