sistem çok guzel ama yoldaki sürüş konfor nasıl acaba????
söz konusu air ride sa bence dibin dibine girmeli en dıbteyken 5 cm lık yay varmıs gıbı duruyor belkıde 17 jant vardır dıe olabılır
air ride yazısı gördümmü aracın yere değmesi geliyor aklıma .. nasıl olsa istediğimde kaldırabiliceğim neden yere değdirmeyeyeyim ki ?
videoyu izleyemedim açmadı .. aracınıza maşallah tabiki
adanada yusuf abimi yaptı bu aracı? ondan başkası bukadar güzelini yapamıyor![]()
sistem başarılı duruyor ama herkes dediği gibi dip basıkken marşpğiyel yere değmeli bence.. iyi de sürüş halinde nasıl acaba çok merak ettimm..
gökhan arkadaş bizi sorularımızla baş başa bıraktı gitti![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Dipteyken bile yüksek gibi duruyor airride dedinmi dipteyken 15 jantı yarıya kadar içeri alması lazım![]()
videoyu şimdi izleyebildim de yanlış anlamazsanız ; araç bildiğiniz yüksek duruyor yani .. 3,5 cm yaylı hondalar gibi .. önceki postumdada belirtmiştim .. madem ki air süspansiyon taktım aracımı yere değdirmek isterim .. fakat sizinki düşündüğümdende yüksek duruyormuş.. hiç yükseltmeye bile gerek yok bana kalırsa bi yerre değcek gibi değil
tskler arkadaslar yorumlarınız için. sıstem daha yenı yapıldı. yakında 15jantları takıp gömecegım yere.
massallah ya cok guzel ve olmus bence bende ıes ıme yaptırmak ıstıyorum yardımcı olurmusun rica etsempm atıyorum
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bu araç sahibindende satılıktı bende arfy e adaşıma katılıyorum madem air var yere değmesini bekledim açıkcası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)