bızdekı vıdeoları gormeden yorum yapma we konusma.. o kadar çok roll yaptın yaptınn... bunlarla denememızı gor we sonra yorum yap...
Printable View
vti n devrine gore basıldı.. bizim istedgmz devirlere gelmedi vtec çok gittik yanına ama hararet yapıyrms 1 denemede..106 nın devri 6500 ken basmaya basladık bu şekilde bizim aracımız 170 lerden sonra geçen vl vti a tebrikler..
vl vti da bildgmz kadarıyla egsoz-filtre-beyin-piston-emme manifoldu ( oncedn port polish falanda vardı ama suanda varmı yokmu bilmiyoruz tam olarak o yuzden yalan atmaya gerk yok)
yj 106= 13 59 - chip - filtre - egsoz - timing ( bnlar dısında kesinlikle bşey yok..egzantrkler var diye bi mevzu dönuyor piyasada ama bzim egzantrklermiz orj. ayrıca biz deiliz nete satılık orjinal egzantrik diye knu açan ;)
haloo gerek yok böle seylere
bu arada maşallah YJ e atmosferikte en hızlı die laf yapılan vti la böle yurumek guzel gerçekten arabaya 700-800 tl harcaıp ;)
halooo haftaya işin warmı
devir mevir ben anlamam ben cahil adamım ...arabayı geçen sene aldım o zaman öğrendik roling moling yalan yok...önceden serçeyle miçlik peşindeydim ....kısacası ben 5000 devirde basarım kardeşim onun devri bunun devri diye bişey olmaz bence :)
şanzuman yetmiyosa 14 60 mıdır nedir ondan koyun fark iyicene açılsın :D
senle işimiz war nikah şahidimiz sen olcan halo
lafa gerek yok tartısmayada her kosulda yine deneriz
biz daha sizinle basmayız gerk yok siz hızlısınız geçersinizde kaçarsınızda..
bız kaçmıyoruz her zaman :D ama sız kacıosunuz :D kaçtığınız videolarda mevcut ama koymucaz o videoları nede olsa aynı semt dımı :):) gün gelır dewran döner :D anladınız sizz :D :D
kiloyuda hesaba katarsak değişik bir durum çıkıyor ortaya vl vti ında içini komple boşaltırız o zaman kilo belki biraz daha yaklaşmış olur hızlı 106 ya edit:kilo bakımından :)