aga polemiğe girme kimseyle tüm herşey yolda biter olan biten....
aga polemiğe girme kimseyle tüm herşey yolda biter olan biten....
abi bizim allaha sukur sıkntımız yok onlarında harcadıkları belli bizimde bu şeklde gidebiliyorsak ne mutlu bize.. 170 lere kadar yuruyoruz sonra geçip gitsin elbet bigun vtec altı basarız demek isterdim ama gerek yok.. vtec altı basınca çok uzuluyor zamnında denedk gorduk o uzuntuleri![]()
farketmez heycan olsun gecmek gecilmek problem degil bazıları yediremiyor gercekten kaçıs yok bu kadar
noktayı koydun işte![]()
bende bir zamanlar geçtim sonra biraz bızıklanmış 106 getirdiler anca o geçmişti![]()
değişik işler bunlar.....
başka araçları karıştırmaya gerek yok bence herkez herkezle dener bu akşamın konusu vidyosu bu ....yani el elden üstündür ....vl yi başkası geçer vl birini geçer malzemelere bakar bu iş![]()
SENSİN.
daha denemeye gerk yok diyorum hala kilo muhabbeti oluyor.. ufuk sende ne meraklısın bosa benzin yakmaya.. adamlar kaçıyor olum gormednmi o gece?? ben otobanda vl arayamam olum gecenin 1 nde
http://www.streetfire.net/video/vl-8...sd_2219369.htm
videoyu ekledim.. biras sonra aktif olur sanırım VL nn yanına gidiyoruz aynı gece ilk denemeden 3 dakika sonra ama ya arkadsların rolling anlayısı farklı.. yan yana gelnce direk oturuyorlar gaza.. yada yine alt devirde bstıgımız o gece akıllarına geliyor basamıyorlar.. nyse dahada uzatmaya gerk yok..
o gece bende oradaydım.
düzgün denemeler olmadı malesef.
vl vti sahibi arkadaş neden gittiğini anlamadım bence gitmemeliydin yeniden denenmeliydi.
gerginliğe gerek olmadığını düşünüyorum, her iki aracın devrinde denenir ne olduğu görülür olayın uzamasına gerek yok, bu videoya da gerek yoktu bence.
ben o gün orda olan öteki arkdaşlarrdan ö.d 106 gtı sayesinde onlarla deniyemedim gerçkten kusura bakmasınlar ama tek bişey diyorum vl vtec üzüyo yolda![]()
dediğim gibi bu işin devri mevri nedir yaaa halla halla neyi paylaşamıyosunuz ...
adam 5 binde denemiş galiba geçmiş ....onun devri bunu devri benimkinin devri diye bişeymi var
5 bin devirde basarsın işte kim geçerse hangisi iyiyse...
bende denedim bu 106 yla ben 5 bin devirdeydim 2 şey kişiydik pejo bide söküktü 5 viteste geçtim ama 2 de 3 te 4 te yan yanaydık....
hiç kimse demedi bana 3 binde basalım 2 bin devirde basalım bu güne kadar
vtec dalgametresi yok arabamda ondan denilmedi galiba![]()
SENSİN.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)