Maşallah araçlara kazasız belasız..
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
corsa sağlam gitmiş....maşaallah araçlara otoban farelerine![]()
valla yaşar abi bi 106 da saxo ne kadar gidecegini bellidir bunu sende iyi biliyorsun bende bana contalı falan araç getirceksen hiç getirme contalı aracı hemen çözerim eksantrik conta olmasın yeter geçersin belki ??? ama corsayı hafife almamanı tavsiye ederim su piyasadaki en hızla saxo vtslerden birine bindim hazırda almadım kendim yaptım o yüzden bu cumartesi merkala bekliyorum seni abicim muhabbetimizi eder çıkar deneriz ama buna emin ol sende sonra beni tebrik ediceksin corsayada maşallah diyeceksin
ahmet beni tanırsın beni ben boş konuşmama vts olur hatta senin pt51 c2 duruyorsa oda olurbeklerim senle hep burdan konuştuk tanışmış oluruz
gel kardeşim ya benim istedigim gerçekten chip filtre egsoz en fazla sonra cantalı falan araç getirip kendinizi beni kandırmayın
maşallah orçun çok fazla çıkıyosun role artık biraz arabayı dinlendir ciğerinisökecen sonunda arabanın
Orcun 2 gaz aldın hemen esmeye başladın sakin ol kardeşim biz dizele geçtik artık çok yavaşız,cihan ile görüştügümde kardeşim şu arabanı verde orcunn ile deneyim dedim olur abi ayarlarız sıkıntı olmaz demişti ,sen ciddiye alıyorsun sakin ol bizde 106 gti yok ugraşacak vaktimde yok paramda![]()
![]()
Gelirsek 2 3 araç geliriz sohbete ama cidden sohbete geliriz![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)