|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Hayal et
|
dün gece öylesine eğlenme amaçlı bir araya geldik,gelmişken ufak tefek denemeler oldu,hava şartlarından dolayı bir çok arkadaşımız gelemedi,hava yağmurluydu,gelen bazı arkadaşlarımızada rakip çıkartamadık,ama her şeye rağmen çok eğlenceli bir akşam geçirdik,en kısa zamanda tekrarlayacağız,öylesine yapılan bi kaç denemeyide videoyaya aldık,umarım beğenirsiniz,iyi seyirler
![]() Honda Civic 1.4 vs Ford Fiesta TDCI VW Passat 2.0 FSI Manuel vs Audi A4 1.9 TDI otomatik VW Passat 2.0 FSI vs BMW E46 3.18 VW Passat 2.0 FSI vs BMW E46 3.18 Round 2 Ford Focus 1.6 TDCI vs BMW E46 3.18 Focus vs BMW Round 2 Bu Çektiğim Bir Kare,Bu Pozda Eksik Araçlar Var,Sonradan Gelenleri Çekemedim Malesef,Video Çekmekle Meşguldüm ![]()
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Yok muydu İbiza cuprayla deneyecek bir araba? Bunlar öylesine denemeler olmuş biraz.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Yaa saçma bi soru olucak belkide gri passattaki jantlar kayseride siyah bi passatta daha vardı o jantlar bu jantlar mı ?
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İkizlerin siyah 2.0 tdı passatını diyorsun sanırım. Olabilir.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Heh evet evet ikizlerin passat...Görmüştüm bikaçkez güzel arabaydıda jantları aklımda kalmış
Griyede yakışmış...Offtopic oldu biraz ama kusura bakmayın... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
![]()
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
denemelerin yapıldığı yer şampiyon halı sahanın arkasındaki yol mu ?
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
organize sanayi,o saatte müsait olan ender yollardan biri
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
iyi bilirim 7 sene kaldım kayseri de
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Araç benim kardeşim diyebileceğim bir arkadaşımın biliyorum istesem sabah akşam denerim zevkine. Geldiğimde bana dolu type r ayarla o zaman.
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
type R ayarlamam imkansız,zaten 3 tane var onlarıda biliyosun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |