Marifetmiş gibi kaza videosunu montajlayıp nete koymuş.
Printable View
Marifetmiş gibi kaza videosunu montajlayıp nete koymuş.
geçmiş olsun abiye, ALLAH daha beterini yaşatmasın..
neler yapmış haketmiş diyosanız, tüm videoları izledim abi bişe yapmamış inanın sakin gidiyomuş, motora binmiyorsanız o geçtiği aralar siz dar geliyodur ama eminim abimizin geçtiği aralardan siz arabalarınızla geçerdinzi ;)
tabiki bu tarz hareketleri desteklemiyorum, bende elimden geldiğince usul ve temkinli kullanmaya çalışıyroum motoru ama maalesef bu makineler trafikle aynı süratlerde seyredecek makineler değil, hem üstün gelen bir araçtan daha kolay kaçabilmesi hemde motorun hararet yapmamassı için genelde trafiğin seyirinden daha hızlı gider ;)
birde birşey daha dikkatimi çekti olumsuz yorumlarınız için söyleyeceğim, burada bir kaç hız videosu yaynladı "miniks" arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, orda da korkularını dile getirenler oldu ama daha çok tebrikler, cesaret verici yorumlar yapıldı, aslında o videolar bunlardan daha korkutucuydu benim hatırladığım çünkü çok daha yüksek hızlar görülüyordu o videolarda. demek istediğim tanımadığımız kişilere ver yansın edeceğimize, özümüzü sözümüzü tanıdık tanımadık herkese söyleyelim. belkide uyarıcı olu bu tarz harketlerdeki bizlere ;)
Bende tam tersi düşüncedeyim , Ankaranın geniş yolları , E5 genişliğindeki koca yolun Drag pisti kıvamında bi kırmızı ışıkla durdurulup sonrasında alabildiğine uzanan düz yollar (bkz esk. yolu ümitköyden başkent üniye giden yol ve devamı) ; İstanbulda görme imkanımızın olmadığı , etrafimda dön dön dur , yaz kesme diye bağıran , içine site yapılacak genişlikte göbekler (bkz eryaman) gibi yollar İstanbulda olsaydı driftten , dragdan alamazlardı milleti.:D , her gelişimde ışıklardan kalkışta çevreme bakıyorum.Bizde kırmızı ışık ara caddede olur , adamlar otobana koymuş nerdeyse:D
Amca son videoda Güneşi Görmüş :)
Geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir...
Gölbaşını çayyoluna bağlayan yol yokuş aşağı 3 km filan anca orda mobese yok ama ışıklarda durdunuz durdunuz duramadınız bayır aşağı :D
çok haklısınız,ben motordan korkarım,ama her zamanda ilgimi çekmiştir,özellikle sesi beni benden almıştır her zaman:)her daim O ses insanı öldürür demişimdir,onun için uzak durdum motorlardan:)
videolara gelecek olursakta,izleyince mutlu oldum,bu mutluluk belkide bu tür videoları hep yabancı motorculardan izlemiş olmamdan kaynakladı,bunu tam olarak bilemiyorum ama yüzüm gülümsedi helal olsun,büyük cesaret HD videoyaya alıp yayınlamak dedim:)
sonra kaza videosunu izledim,bu abimizin amacının tamamen keyfi olduğunu anladım,adam gerçek bir motorsiklet sever,öyle bir videoyuyu yayınlamış ki insanlar ders alsınlar trafikte daha dikkatli olsunlar diye,daha öncedende yazdım yaptığı kazada bişey yok,çok şaçma ve alakasız düşmüş,bence göz değmiş abimize,beli kırılmış youtube'da yorum yapmış,orda bile işin esprisinde,taktir etmemek elde değil,helal olsun:)
YouTube - Tek Teker kamil = Turkish ghost rider
Çok güzel bir video 2 deli dolu motorcu ancak kamera olan motorun sahibi Murat Kadayıfcıoğlu şuan aramızda değil...
Gerçekten çok iyi sürücülermiş ancak kaza affetmiyor ne yazık ki...
Motora binmiyorum ama çok çok daha iyi videolar gördüm Türkiye'de dahil. Hatta yoldada canlı gördüm. He süremeyenleride gördüm görmedim mi 1000'lik ve 600'lük makina ile E5 te ve E6 beraber mi gazlamadık kaç semt boyunca.
Ama bir gün ben kendimce tempolu bir yolda tempolu bir şekilde gazlarken hiç fark etmediğim hatta aynada göremediğim ve yolun ortalama hızından oldukça yüksek saçma sapan bir hızla yanınızdan bir motor geçince aptallaşıp kalabiliyorsunuz. Bir an öndeki arabaya vurdumda durdum mu diye kendimdem şüphe ettim. O derece. Ne motorun rengini nede sürücünü montunun felan rengini gördüm. Bişi gidiyordu sadece ve ufukta kayboldu.
yalnız fiesta ko...muş cocuğu bi türlü yetişemiyo
tek teker kamil ölümüne gidiyo resmen intihar etmeye çalışıyor
repost oldu ama,ilk videodaki şarkının adını bilen var mı :D
bence bu konunun başlığı neden 4 teker değil neden 2 teker olmalıydı :D patlayan,arabayla da patlıyo ama videolar motora teşvik gibi çok eğlenceli görünüyor :)helal olsun herife
bide geçmiş olsun.
Buda iyiymiş.
motorcu arakdaş gaza asılamıyor aslında yerler ıslak çamurlu gördüm :)
onun haricinde fiestayıda tebrik ederim :D
valla verılmıs sadakası varmıs abının allah acıl sıfa versın cok ucuz atlatmıs.
tarıh 10 mayıs 2009 önumde bır motor kazası meydana geldı hayatımın en korkunc gunuydu.. kurtkoy temde oldu 270 km hızla gıderken barıyerle araba arasında kaldılar ıkı sevgılı.. cocuk yasıyordu ama kızı soruyordu hep kız ıyı dıyorduk.. ama ne yazıkkı kızınbelınden assası barıyerlerın ıcınde bı kolu yolun ortasında vucuduyle kafası 50 metre ılerdeydı. bu tabloyu gordukten sonra nefret ettım motordan.. allah kullanan arkadaslara kaza bela vermesın... herkes bu abımız kadar sanslı olmayabılıyor ıste...
http://forum.donanimhaber.com/m_31642732/tm.htm bu lınke tıklayarak goreblırsınız barıyerlerın ıcndekı kızın halını paramparca...