supra audi videosu komadi audideki eleman aynı anda sevinçle hüzün yaşıo![]()
Organizasyon süper de ben bu video yu pek beğenmedim eski videolar daha iyidi.Daha çok yarış gösteriyorlardı , şimdi yarıştan çok paso konuşanları göstermişler ne dediklerinde anlamıyoruz sıkıcı geldi...
skyline ı Veyron u geçerken gördük ama kupayı Veyron aldı , bide bi yerde sarı supra yağ damlatıyordu sorun çıktı galiba ? Veyron la nasıl olurdu merak ediyorum
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bız tupu fulleyınce kralız dıye gezıyoruz adamların yasadıgı hayata bak.com
gtr danda yağlar akıyor 1 ara![]()
Adamlar kendı aralarında1 cok guzel bır organızasyon yapmıslar...
Tabı sponsorlar saglam,yoksa masraf cok yapılmıs...
Ama cok fazla konusma ve sıkıcı goruntu var...
Buarada Lıstede bır cok Evotech aracı gormek benım ıcın guzel oldu.
Turkıyeden bır ıkı aracın burada olması gerek,hazır vıze kalkmısken gıdılmesı gerek.Bunun ıcın temas kurabılırım...
yeni konu açmak istemedim. Altyazılar yüklendi, ilk sayfada tek parça videoyu bulabilirsiniz![]()
Adamlar Bugatti kaldırmış... : )) Tabi Skyline geçince içimin yağları eridi, huzura kavuştum.
Bu arada; 13:16 Reşit abi![]()
K.
gösterişin fazlası varmıs
rs audi yi harcayan supra turk kafasıydı biraz..
katya da enteresandı tabi.
dynojet w. Z1000SX
ben daha önce Türkiye'den gidenler oldu diye biliyorum. Hatta R35 ler gitmişti galiba. Belki de daha önce gördüğümüz Osman (ismi yanlış hatırlıyor olabilirim geçenlerde paylaşıldı videosu) ve arkadaşlarından bahsediyorlardır.
Bence direk kırıldılar. Modlu supra zaten dünden hazır kırılmaya ama R35 in şanzıman gitmiştir diye düşünüyorum. ***** standart olarak dahi kırılabiliyor.
audili elemanın supra ile denemesinden komple bir video yapmışlar, baya gırgır olmuş2:58 de yanyana giderken supranın uzamasına ve elemanın tepkiye dikkat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)