satılık porsche jantlı s4 benım bıldıgım cem ın arabası gc8 de vardı cem de hatta forumdan.eger oysa o gun yarısan tabı.cem06 nıcklı yanlıs hatırlamıyorsam:)
Printable View
satılık porsche jantlı s4 benım bıldıgım cem ın arabası gc8 de vardı cem de hatta forumdan.eger oysa o gun yarısan tabı.cem06 nıcklı yanlıs hatırlamıyorsam:)
arac benim arkadasımın pashaboy nicki forumada uye kendisi.
06 m plakalı arac k03 ayrıca yazılım vardı suan twin k04 var. yazılım bi ara erhanla konsuldu ama suanki durumu bilmiyorum belki eski yazılımla yuruyordur arac.
evo x degisik bigun 10 boy hızlı bigun 10 boy yavas neyse sahibi stock diyorsa stockdur yorum yapmıcam bunun dısında.
Ben audi hakkında yorum yapmıyorum sahibi efendi iyi bir insan diye ama senin gibi insanlar cikiyo bilmediği gözüyle görmediği araçlar hakkında 10 boy bilmemne diye yorum yapıyor bilmeden konuşma istersen benim aracım herzaman aynı gitti ama dün akşamki denememde 0.9 barda yürüdü nedenide ne olursa olsun arkamdan laf ettirmemem için...
bilmediğim araç değil gozumlede gordum molpette enkada gidisinide biliyorum. en hızlı Stock evo.
Yanımamı oturdunda iki araçla farklı zamanlarda bastıkta konuşuyosun senin gibi boş boş konuşanlar yüzünden bu piyasa böyle oluyo madem beni orda burda gördün bidaki görüşmemizde kendini tanitta yüz yüze konuşalım buralardan yazmamış olursun ortaya bı bk atıyosun destekli at
Evo hep aynı bro herzaman şaşırtıyor insanları ama bir gün iyi ertesi gün kötü değil..Mustafa özü sözü bir insandır hayatta yalanı olmaz dün bugün değil çok eski tanırım o konuda içiniz rahat olsun ..Araba hakkında fazla şüphe duymayın onu bunu şunu aramayın maşallah deyin geçsin gitsin keyfimize bakalım ilk buluşmada sende olacan zaten mustafada gelir birbirinizi yanlış tanımayın:icon_tup:
Ben S4 ün Sahibiyim Güzel Bi Geceydi ,Yanlız Arcımda Çeşitli Sıkıntılar vr 250 bin kmde k04 değil ne takarsan tak güzel bi sonuç alamyız sanırım bundan dolayı motor yaapılması lazım,en kısa zamanda motor yapıcam kısmetse tekrar deneriz evoyla ayrıca evo cu mustafa kardeşimize ve hondacı ramazan kardeşime teşekkür ederim kırmayıp geldikleri için aracımı gördüm en azından.
işte görünen köy klavuz istemiyo krdeş arabanın gidişi ortada. bütçe meselesi bütceyi düzeltince yapıcam..
ramazan maşallah da şu kornaları artık bi duy
:) 2.deneme de kornayı duyamadığımız gibi vtec altı bastık :P :D ;)
O sırada benim roll spec CD'mi dinliyorduk, "FERDİ TAYFUR -PRANGALAR" çalıyordu, fazla etkilendik :)
S4'ün gidişi pek beklendiği gibi olmasa da bir kez ivedik tüvtürk'ün orda rastladım maşallah fena yanlıyor, en az görüntüsü kadar güzel yan weriyor maşallah :D
S4 içinden cekilen bi vidyo şuan elimize geçti Reşonun mühteşem cd si arabayı 3 boy geriden başlatıyor... =)
http://www.streetfire.net/video/s4-l...ic_2221844.htm
maşallah :)
S4 ü askerliğimden dolayı satabilirim.. istiyen olursa çok uygun fiyata vericem.. normal binek araçla takasta ederim 532 626 25 58 numaram isteyen olursa ulaşabilirsiniz
s4 gerçekten güzel bi araba cuma buluşmamızda canlı canlı gördüm gayet başarılı.
ramazan ooolum o nasıl bi gidiş laaann nasıl bi uzamadır.