orçun başkan organizasyonlar duzenlıyorsun bakıorum bi gecede bizi cagırda gelelım ızleyelım olurmu abi :D
Printable View
orçun başkan organizasyonlar duzenlıyorsun bakıorum bi gecede bizi cagırda gelelım ızleyelım olurmu abi :D
Alp maşallah fare gibi araban kıvamına geldi..Günalp rakip ayırmıyon hadi tarkanla deneyin birde bu hafta.. Alp:D Müdürüde geçersin sen şimdi..
Beyler Cuma ozaman güzel bir org. düzenlesin Orçun kardeşimiz. Aracım stock bahanem yok :D
Bu halinle 3 aşağı 5 yukarı nekadar yürüyor onu görmek amaç. Aracımda wideband dahi yok okadar diyeyim :D
ruhani spec 106 aynı zamanda gündüzleri iş arabası yerı geldimi kamyonet olabılen bır yarış arabası :D
http://img834.imageshack.us/img834/5...0320111325.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/6...0320111324.jpg
Çok manidar bir yaklaşım olmuş :D bilader seninkide stokmu?
Serkanım macera olsun deneyekmi benimkile? Yalnız 4 çeker
olduğumdan top speede kadar gitmem araba basınç basmıo stok turbola
200sonrası kösülüo
Maşallahh 106 ya çok güzell :)
serkan katogorılerı esıtlıyelım ıstersen.3 tede 4 tede basarız
Hoppalaa:) Kanka cuma olctuk bictik iste tmeyi,bende seninki gibi buyuk turbo yapinca tabiki denicez o zaman 6da bile basariz ama henuz kategorilerimiz esit diil.ben daa once mutiyle denedim yine onunla isterim,bnm kategorim o..mutide 2.0fsi 150hp motor yokki 2.0vtec var,ha Bnm findik turbo ha k20 vtec:) kategori esitt
alın teri ile yürüyo :)
aynen aynen çok amaçlı yaptım ben zaten sonra diyolar neden sökük:D
su buyuk turboyu soylede bende ogreneyım merak ettım.tutturmusunujz bır buyuk turbo dıye gıdıyo hayırlısı bakalım.buyuk turbolusuda var ıstersen bunda evo9 turbosu var. buyuk turbo denınce mıllet 30-35 zannetcek.bızdekı buyuk turbo 4094 bılde ona gore basarız.6 da.falan
Çağlar sen hangi arabayı sölüon kanka? Yani bahsi geçen araba nedir?
evo6 tm evo9 turbolu olan dıyer arabada spedy 4094 olan.2 yada3 haftaya basıcaz bakalım nasıpse
deneyelim valla
Alper masallah aracin cok guzel yuruyor Gunalp senin aracinda cok guzel yazilim isini coz artik .. Alper Cvk ile denemelisiniz bence ..
alper helal sana :))) yakısanı yapmısın:)... tebriklerr
maşallah ;) güzel ve kacmalı bi gece olmustu.yakalnmadıgına sevdnm alper :Dtam önmzden gazlaya gazlaya kactın ::)
Araclara maşalah
evet beyler çiftedeyiz değilmi bugün
yağmur yağmazsa ben ordayım :icon_tup:
inşallah yağmaz güzel bir akşam geçiririz :)