YouTube - M3 e46 vs evo 6 TME vs evo 9
evo 9 380 hp
evo 6da 350 hp yazmıslar.
sonunda evo 9 la top speed güzel olmuş.
YouTube - M3 e46 vs evo 6 TME vs evo 9
evo 9 380 hp
evo 6da 350 hp yazmıslar.
sonunda evo 9 la top speed güzel olmuş.
evo9 eski typer cı heralde m3 ün yaklaştığını gördüğü anda önü boş yakıyo fren lambalarını![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
hacı evo nun bujilerde sonlara dogru bitiyo heralde zaten evoları azck sıkıştır bujileri mahvediyo dikat edersen yavaşlıyoda zaten araba ilk denemede ne biçim açılıyor sonrakiler bak bide
neyse onu gectimde E46 cok iyi yürüyor nos basıo olmasın bir ince 50 75 falan![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
defalarca denedim 1,8 barda evo 9 ile sonuç çok normal. hatta gaza geç oturmasa daha az fakta olabilir.
guzel deneme ama evocu top speed de bırakmasa daha ıyı olıcakmıs sonuc bana gorede normal
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
e46 m3 soförü nün eski e36 m3'ü vardı vidoları var o da iyi gidiyordu işi bilen bir arkadaş tek kişi olsaymış daha iyi olurmuş.
m3 e maşallah.
Evo eski gokart'cı galiba.. Basarken hemen zıplamaya başlıoM3 iyi gidio maaşallah.
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
Evo9 daki vatandaş biraz heyecanlı![]()
evocu ınanmıs zaten bellı ...hallerden vıtes atıslardan bellı ...koltuga bıle yaslanmıyor elaman pur dıkkat modunda...
9'da aero da güzel uzaylı sandım bi ara,,. Bide koltukta hopluyor adam aklıma motoru itekleyen Eray geldi,
m3 tede bir viski ortamı var yaw böle rahat ferah hatta klima açık gazlamıs gibi![]()
Dr. Ecu
pardon güzel kankacım cok haklısın kalbini kırdıgım için özür dilerim saygılar
Dr. Ecu
Bizim mudur özgurun eskı sıyah evo6 tme sı evo9 turbo egzantık 100oktan vardı ozaman 440hplerdeydı m3 csl denedı 270kadar 5-6boy gecmıstı csl yı ama 280de csl gelıp gecıyodu sıze ornek olsun,
uv çok keyifli olmuştur reşit, maşallah m3 e..
gücünü veren m3ler başka gidiyor her zaman..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)