17 de yokki 6 kilo :) min 6.9 sanırım,cooper s im varken araştırmaktan çizmiştim kafayıda şimdi rakamı tam tutturamamış olabiirim
Printable View
Güzel denemeler olmuş özellikle s - tsport çekişmeli izlerken keyif veriyor :) Bence daha hızlanır o s yazılımı filan yapılsın kendine gelir.Gp zaten efsane olaya ağırlığını koymuş :)
Maşallah tüm araçlara...
hahaha tabiki kıstasım sensin :) olmadı hafta içi bi gün dersin olmadığnda gece deniyelim çünkü hafta sonu biliorsn sıkıntılı..
çok zevkli oluyor :)
bu araçlar dün gecenin kurtulanlarından sanırım...:) kaç araba bağlandı bilmiyorum ama polis dün gece çok azimliydi...
tüm araçlara maşallah...
tüm araçlara maaşallah, s de yapılan işlemlerden sonra baya hızlanmış
Maşallak Uzman esmişsin :p
Mert'in S de iyileşmiş eskisine göre maşallah
Emre eline sağlık la ne güzel çekiyorsun öyle :D
Ben Eskişehir'deydim, burada olsaydım keşke :(
Emre sen daha bişeyler planlıyormusun apexi power fc gibi :)
Maşallah hepsine çok zevkli denemeler olmuş :)
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara , tsportun sesi herzamanki gibi çok güzel :)
tsport gecenin yıldızı olmuş...maşallah
t sport a maşaallah çok güzel gidiyor,çok güzel video lar çekiyor.süper yaa!emeğine sağlık .
tsport - s video su bomba kafa göz gitmişler şanzıman farkları kendini ne güzel belli edio emeğinize sağlık. çekimler çok güzel vites at camı kapa kamerayı çevir işin zor valla :D
videolar gene emre klasiği olmuş, yan koltuktada super cekıodun drıver ikende aynı:D
bu arada araba kısamı ıstıyor sankı bide devir donmek istıyor gibi her vites attıgında gerı dusuyor ve 5 sanki biraz uzun....
gp ıle top speed ıyı olurmus sankı, birinide yıllar sora sahalarda görduk:):) gp ilede gazlarken ne makas atılır ama cok zevklı olur...:)
bu arada ilk videomda ne güzel alev atmşım öle :D
Çekimler çok güzel ve net yaw Bravo valla Bu işi benimsemiş Corolla:D Cem aldığın arabayı yürütüyon valla:D Gp Yolda kedi gibi duruşuyla ama sanki böyle ok gibi fırlasa güzel olurmuş o şekliyle:D S için specler doğruysa biraz daha atarlı olmalıydı gibi yinede çok güzel yürümeler denemeler olmuş.. Maşallah kazasız belasız ekip..
çekimler çok başarılı tebrik ederim, uzman dun gecenin sonundaki mutluluğun bundandı demek gecenin o saatinden neden sırıtıyor bu çocuk öyle diyordum bende:D