bilindik bı 106 ıle denrsenız ıyı olur kafamdakı soru ısaretlerıde gıder öyle bı muhabbet vardı daha öncede oyuzden söyluyorum yada bı 306 gtı ıle...
Printable View
bilindik bı 106 ıle denrsenız ıyı olur kafamdakı soru ısaretlerıde gıder öyle bı muhabbet vardı daha öncede oyuzden söyluyorum yada bı 306 gtı ıle...
corsa fena yürüyor demek ki maşallah demek düşüyor bize de :)
ama yine de şaşırmadım desem yalan olur ;)
beyler madem böyle eğlenceler düzeliyosunuz haber verinde bizde gelelim uzak sayılmayız
gözlerimiz bayram eder kulaklarımızın pası silnir
arkadaşlar bütün yorumlar için teşekkürler iyi yada kötü yani ben kendimce birşeyler yaptım suanda da şu aracların yanında yürümek bile güzel olaylar diye düşünüyorum bi corsa için
maşallah,maşallah :)
eyvallah ;)
maşallah orcun.sonuçta orcun emeğinin karsılığını alıyor,yürüdüğü araçların hepsindede bi arıza yoktur herhalde;).bu speclerde gsi bence en iyi sekilde yürüyor.
Maşallah...
hangi rollingde geçtin ee vtec i sen bastınızmı?araba sökük dragda gectin bi roll deneseydin ee de no name yamuk bi shortra var bide eksoz araba full dolu teybine anfisine kadar var specleri yaz insanları yannış önlendirme yada dene video koy görelim
kimse kaçmadı bu arada zd saxo ile ne olduğunuda yaz...
drag dönüşü roling de yaptık arkadaşla oda kendi biliyor 210 çıksan belli olmaz dedi çıkalım dedim o zaman bu akşamlık yeter dedi arkadaşın kendisi araç ta sadace arka koltuk sırtlıgı sökük oda prof anfi üzerine baglı oldugu için söküyorum artı sadace corsa GSİ SPEC dersen
sadace yazılım eksoz emme var oda çok basit olaylar ;)
ne oldu zd saxo ya plakalara pek bakmadım da baskısı biti diyen araçmı
sen rollingde ne oldu yaz zd saxo ile artı öle adamlar misafir gelmiş polis jandarma gelince adamları *** gibi ortada bırakmak olmaz sizin misafir anlayısınız bumu hem böle yap sonra arkadan kaçtılarde yok buji debriyajde buraya zdnin baskı deişirken videosunuda koyarım ee nin filtreyide bujisinide ee ile bassaydın rolling yapsaydın ordada arkadaslara cam suyuna kadar boşaltılmış dendi söleyenden sizden ona yazarım ben:)
ben herkezle denerim kimseye denemem demem bundan emin ol siz beni yeni tanırsın bu formdakiler iyi tanır benim hangi araçlarla ne araçları denedigimi artı bu paylaşım sitesi video varsa paylaşılır isteyende istedigi yorum yapar herkez corsa gsi bu şekil güzel verim verip gittigini görünce hoşuna gidiyor :)