masALLAH araclara.jap on cidden cok basarili masALLAH i var.
Printable View
masALLAH araclara.jap on cidden cok basarili masALLAH i var.
398 hp imiş :D
neyse ya neyin ne olduunu biliriz biz.
:) zaten 286 lık egsozlu filtreli m3 benim typer gibi typerlara zaten direnip direniceği okadardır.
daha iyisi ile deneyene kadar daha iyisi ile yürüyene kadar benim denediğim en hızlı m3 o dur.
olayı allah aşkına sadece m3 typer olayına çevirmeyin.çevirecek kişiler mümkünse m3 sahipleri olsun da bişeye yarasın.
m3 almadan gelme diosun yani :D
gc8 var uyarsa deneyelim, m3 den yavaşım ama :D
siz yazın yazıştırın takın takıştırın çıkıorum girince okurum . ama fevriyete bağlamayın ben ferviryet sevmim.hepinize selam ederim.
serkan sen bir an evvel skn gibi bir arşiv oluştur. hatta bu arabanın arşivi skn den daha fazla olsun. Tago yu hiç tanımam etmem ama yazdıkları tarzı çok iyi niyetli çok efendi bir insan. skn ye de jet e de diğerlerine de maşallah diyelim. Allah kaza bela vermesin kimsenin arabasına
TEG'de kısa ve egzantrik yok mu??
eğer yok ise acilen alınıp uygulanmalı malzemeler.
bütün araçlara maşallah.
maşallah..................
çok büyük eksiklik.
bunlara rağmen bence gayette iyi yürümüş teg.
bu arada parçaların detayı nedir?
hedırs kaç '' ne marka filtre cai mi short ram mi egzoz sol tarafta mı lastik ebatları nedir fazla sordum ama kusura bakmayın:D
bu setupta hytech 2.5'',63mm egzos hafif potsuz sağ tarafa gelicek şekilde ilaç yani:icon_tup:
lastikleride şahsen 195-45-14 kullanırdım saçlarla veya saç janttan daha hafif bi jantla. filtre sisteminide farı söküp yalıtım odalı+boru yalıtımlı short ram ucunda hks mantar kullanırdım. xenonlarda sönmeli :D :icon_tup:
Maşallah maşallah Jap kondisyonunda :)
tam net hatırlamamakla birlikte,
headers dc var üstünde kaç '' bilmiyorum.
11,5 yada 11,7 cr olması gerek. sahibi arkadaşım öyle demişti.
egzoz şimdilik arka kapının altında çıkıyor :D ama yapılacak zaten kendisi egzozcu.
filtre el yapımı aem v2 var, aşırı ağır sök at dedim bunu, akü bagajda filtre far arkasında kalıyor etrafıda kapalı.
rollingte 14 takıyor zaten ama arkalarda 17 spoom var.
şu an bile hiçbirşey eklemeden bikaç dokunuşla daha gideri var.
bi kere egzantrik ve kısa şu anda bu aracı net 4-5 boy ileri atar.
emme manifoldu ve gaz kelebeği uygulaması falan fıstık yani bu teg'in baya baya bi gideri var :)
kazasız belasız
su duzlukte m3 ıle denemelerın vıdeosunu alıym ben bu aksam.b18 teg dahada ıyı gıdıor amma o gece kendısı gıbı gıtmedı sımdı kısa ve egsantrıkte takılıcak
typer m3 denemesi var dediler geldik :D
Abi ben senden önce saf tuttum geç kaldın :D
bütün araçlara maşallah... jap a ayrıca maşallah...
Jap a kocaman bir maşallah ve diğer araçlarada tabi :)
maşallah araçlara :)
maşallah güzel videolar elınıze sağlık
yazdıklarımı kımse ters anlamasın.benım demek ıstedıgım ben 1 tane m3 ıle denedım onuun ıcın benım ıcın suanda denedıım en hızlı m3 bu.anlatabılmısımdır umarım.daha hızlı m3 lerı deneye deneye anlıcaz.onun ıcın hersey tecrube dedım.nasıp artık her arabanın daha hızlısı muhakkak vardır.kımseyı kırma amacında degılım hele tahrık etme amacında hıc degılım.vesselam.
babali akşama var mı ekşın ,bende şu tayyar yavrusunu dehliyim :D
varmıs yuzde 80
seko bursada yesilmisi sarı bir cupra olacak ankaradan gelen arkadas ile temasa gec aracını bir onla dene durumu gayet iyi gorursun ekzantrikten sonra bir daha dener farkı gorursun ..
masallah tum araclara.
cuprayla denemek lazım bencede
tanıyan varmı cupranın sahibini ?
sakıncası yoksa m3ün plakasını PM alabilirmiyim ?
325hp veren 3.2 m3 un çok ciddi gideri var gpste 293 yapan 7 dk boyunca sıkan youtubtaki erıkın aracı,
07 carera ste 355hpdır cıddı cıddı gıderı vardır m3u fılan rahat harcar ıyı durumdaysa..
denemeler keyıflı olmus ama masallah.
beyler bakın biraz evvel m3 ün sahibi aradı olaydan muzdarip.
burada yürümüyor falan diye yorumlar yapılmasından hoşnut değil.
o araba tekrar tekrar söylüyorum çok çok iyi bi m3 adamın arabasını bilmeden etmeden yürümüyo demeyin.
varsa daha iyi m3 ünüz getirin o m3 le deneyin herşey netleşsin.
yeter da artık şu video olaylarında tatsızlık çıkmasın.
maşallah araclara