b18 de m3 ü geçseymiş gece daha güzel olurmusherkeze maşallah
b18 de m3 ü geçseymiş gece daha güzel olurmusherkeze maşallah
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
cem ocağın altını açıyon ufaktan ufaktan m3lerin piyasasını arttırmaya calısma olm![]()
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
cem adam demiş hızlı yavaş ben anlamam demiş daha hızlısı varsa denerim demiş neden gidip denemiyosun kanıtlamıyosun bu m3 ün yavaş olduğunu...job typer ı gecer gecemez konu o değil geciceğini job un nerden anladın kardeşim..hiç bir sey denemeden yan yana gelmeden anlaşılmaz tamam..
saol mertcan teşekkür ederim.
la onur sen zaten typer avcısısın
bursada kimin typerı nasıldır nekadar gider nedir en iyi sen bilirsin hepsi senin ve taylan babamın elinden geçiorbizim araçlarda en önemli olaylardan biri egsoz sistemleri hepsi sizin eseriniz babali.nasıl egsoz işi yaptığınızı herkes biliyor. soğuk içecek te coca cola markası neyse egsoz işlerinde de taylan egsoz odur.sana dilimde tüy bitti koçum egsantrik al diye taylan babama kısa al diye.
alın yapın sonra başlasın sünnet şöleni.arabanımarabanıda satmıosun dövdürtme kendini banaegsoz yine koptu flanştan
gelemde yap yarın.
,
oldu ya turneye cıkim nekadar m3 arsa deneyim sizde evden seyredin cekirdek eşliginde
adam yazmıs m3 gayet guzel gidio die ona istinaden bende gitmiyor diyorum bunu ispatlamak için bursayamı gitcem onlar gelsin ben 20 atne m3 le denedim videolar face sayfamda hepsi 321lik izle
BOZBEY
z4m carera s
YouTube - 1080p: Porsche 911 Carrera S (997) vs BMW Z4 M
attıgı fark ortada, kı z4m nasıl gıder belli
buda v8 m3le carerada m3te cabrıo
YouTube - Porsche 911 Carrera S (997) '07 vs BMW M3 V8 DKG | DCT Convertible '08 x4: m3e90board.com
typer yanında bıle duramaz bana göre![]()
ya bak kardeşim.
şimdide job jap kavgası çıkarma.
herkes kendi arabasıyla ilgili konuşsun bence job bu typerı geçer bence kom bu m3 ü geçer bunlar gereksiz laflar.
kim benle denemek isterse denerim.
jap jop pop farketmez.biz denemek için aldık garajda yatırmak için değil.
düzeyli yorum yapalım sonra millet birbirine bilenmesin.
,
yahu cemcim adam yazılarında yazmış..senin araban iyi ve bakımlı hepimiz hem fikiriz..bende zamanında cok deneme yaptım insanlar izledi cekirdekle bende izlemek istiyorum..ama yan yana gelmeden benim görüşüm kıstas olmaz.ama senin araban benim görüşüme göre videodakinden hızlı..
duzeyli yabtım zaten specleriniz yakın benm denedigim typarlar içindeki en hızlısı jop diyorumki denense gecer kötu bişe demedimki.
bi duzeyli yorum daha yapim arkadasınınn m3unde ciddi sorun var aynı speclerle biz burda deniyoruz 10 boy gibi bi rakam yok
senin aracında hafifletme sc tc veya nos yok ise
BOZBEY
ula millet it gibi yurutuo 911leri m3leri avrupada, buraya gelio arabalar hayata küsüyo;:;![]()
job un sahibi videoya yorum yapıor sen gelip diosunki job bu typerı geçer.
neyin peşindesin .
ben benim speclerimde her typerla denerim speclerim belli rbc hıdır kpro kelebek..
kapak mapak açmamış işlemsiz motorum var.ha bu demek değilki egsantrikli typerla denemem onlada denerim ama bi iddiam olmaz.
allah aşına bi videodada videodaki arabalar dışına çıkılmasın.yarın başka m3 ile denicez nasipse 321 lik geçsemde geçilsemde videoları izliceksiniz.ben herkesle denerim lafını herkesi geçerim baabında söylemiyorum ok.
,
benim o gece arka koltuklarım söküktü takriben 20 kg vardır .kendim ise 108 kg yim
sence çok bişemi yapmışım hocam. nos mos yok arabamda ne nos uben hayatımda nos görmedim bırak almayı sahhsahsa
,
ha bu arada ;
aracımın short ram ve 8400 8500 civarı redline olduunu afr min kendi hıyarlığımız sonucu 13.9 larda olduunu gözardı etmeyelim.mümkündür belkide job benden hızlıdır olabilir ne yapiym yani oturup ağlıyalımmıburda hepimiz bu işleri seven insanlarız biri beni geçiorsa bana sadece önce tebrik etmek sonra yaptıklarını taklit etmek düşer.bende onun durumuna gelince eğer hala geçiliorsam onun aracı benden daha kondisyonludur sonucu çıkar.
neyse konu jop jap olayı değil.artık bu kardeşimizin m3 nede kötü demeyin.belkide kendisi yürütemedi yada ne biliym bi aksilik oldu.
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)