User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
161 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 16 jap 10 roll bursa..m3--b18--ep3

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc olarak videoda izlediğimiz m3 ün biraz bakıma ihtiyacı var benım tahminim vanos problemli baska türlü böle gitmez arkaşına söle fırsat bulup istanbul a gelire yürütmek için elimizde ngeleni yaparız sölediklerimizle senın araban yürümüyo yada m3 yürümüyoyu mukayese etme olabilir fark etmemiştir diğer denediği m3 te arızalıdır olabiliyo ben bile arızalı m3 le kpro typer denemesı yaptım yapmadım değil büyütülcek bişey yok olasılabileybılşeylerbunlar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha bu arada ;

aracımın short ram ve 8400 8500 civarı redline olduunu afr min kendi hıyarlığımız sonucu 13.9 larda olduunu gözardı etmeyelim.mümkündür belkide job benden hızlıdır olabilir ne yapiym yani oturup ağlıyalımmı burda hepimiz bu işleri seven insanlarız biri beni geçiorsa bana sadece önce tebrik etmek sonra yaptıklarını taklit etmek düşer.bende onun durumuna gelince eğer hala geçiliorsam onun aracı benden daha kondisyonludur sonucu çıkar.

neyse konu jop jap olayı değil.artık bu kardeşimizin m3 nede kötü demeyin.belkide kendisi yürütemedi yada ne biliym bi aksilik oldu.
    evet kardes olmustur bi sorun tekrardan maşallah hiçbişeklde tartısma amaclı yazmadım mukayeselerimi öle bile algılandıysa ksuura bakma umarım daha hızlanır araban bigun iskenderini yeriz...
    BOZBEY

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben tartışma olmasın diye konuşmak istemiyorum konu uzayıp gidiyor çünkü, sonuçta adamlar çıkıp gaz basmış maşşallah hepsine tekrardan ama gerçekten bana tuhaf gelen bşy var sakın jap10 un sahibi beni yanlış anlamasın ama hmn hmn specler aynı ise bizm araba ile nasıl oluyorda bu derece uçurum fark oluyor aramızda şaşırdım ben vallahi tartışmasına söylemiyorum öle çok anlamam ayar işlerinden fln ama yani specler nerdeyse aynıyken iki ep3 arasında bu kadar fark olması normalmi ??baktığın zaman cem in araba harbi yürüyo ben öle basıp açıp gidemiyorum bu videoda olduğu gibi biz yanyana kafa burun cem önde ben bi vites önde cart curt yani kopma gitme yok aramızda!! bu durumda ya o m3 ciddi sıkıntılı yada harbi jap10 mermi tekrar söylüyorum polimik ve tartışma için konuşmuyorum sonuçta bu bi forum ve videoya yorum yapılsın diye konuldu buraya diymi?

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey mümkündür eray olabilir.çocuğuna rabasında bi ayarsızlık vardır ufak bişe onun için kimsenin o arabaya kötü demesini istemiyorum çünkü sahibi sevdiğimiz bi insan efendi bir kardeşimiz.
    ,

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah tüm araçlara canlı canlı izledik hepsini Jap ve teneka gecenin şovmenleriydi
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bu arada ;

aracımın short ram ve 8400 8500 civarı redline olduunu afr min kendi hıyarlığımız sonucu 13.9 larda olduunu gözardı etmeyelim.mümkündür belkide job benden hızlıdır olabilir ne yapiym yani oturup ağlıyalımmı burda hepimiz bu işleri seven insanlarız biri beni geçiorsa bana sadece önce tebrik etmek sonra yaptıklarını taklit etmek düşer.bende onun durumuna gelince eğer hala geçiliorsam onun aracı benden daha kondisyonludur sonucu çıkar.

neyse konu jop jap olayı değil.artık bu kardeşimizin m3 nede kötü demeyin.belkide kendisi yürütemedi yada ne biliym bi aksilik oldu.
    araba bu ya metal parçası çok takmamak lazım

tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben tartışma olmasın diye konuşmak istemiyorum konu uzayıp gidiyor çünkü, sonuçta adamlar çıkıp gaz basmış maşşallah hepsine tekrardan ama gerçekten bana tuhaf gelen bşy var sakın jap10 un sahibi beni yanlış anlamasın ama hmn hmn specler aynı ise bizm araba ile nasıl oluyorda bu derece uçurum fark oluyor aramızda şaşırdım ben vallahi tartışmasına söylemiyorum öle çok anlamam ayar işlerinden fln ama yani specler nerdeyse aynıyken iki ep3 arasında bu kadar fark olması normalmi ??baktığın zaman cem in araba harbi yürüyo ben öle basıp açıp gidemiyorum bu videoda olduğu gibi biz yanana kafa burun cem önde ben bi vites önde cart curt yani kopma gitme yok aramızda!! bu durumda ya o m3 ciddi sıkıntılı yada harbi jap10 mermi tekrar söylüyorum polimik ve tartışma için konuşmuyorum sonuçta bu bi forum ve videoya yorum yapılsın diye konuldu buraya diymi?
    inşallah deneyebiliriz bi ara babali oldukça keyifli olur.

ya zaten bak sana daha evvelde söylemiştim öyle ciğerli typer bilmem dualı typer muhabetleri eskidendi hepsi aynı tek fark bakımları kondisyonları hangi motorda işler yolunda gitmişse o hızlı oluyor.metal parçası bunlar ya bizim için varlar biniyoruz üstlerine alıyoruz canlarını deiğim gibi onlar bizim için var biz onlar için değiliz.onun için herzaman dostluk baki kalsın ve öyle kalırsa arabalar çok daha hızlanır...job a maşallah.
    ,

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah deneyebiliriz bi ara babali oldukça keyifli olur.

ya zaten bak sana daha evvelde söylemiştim öyle ciğerli typer bilmem dualı typer muhabetleri eskidendi hepsi aynı tek fark bakımları kondisyonları hangi motorda işler yolunda gitmişse o hızlı oluyor.metal parçası bunlar ya bizim için varlar biniyoruz üstlerine alıyoruz canlarını deiğim gibi onlar bizim için var biz onlar için değiliz.onun için herzaman dostluk baki kalsın ve öyle kalırsa arabalar çok daha hızlanır...job a maşallah.
    eyv inş.. deneriz ben yazları o yakınlarda oluyorum ama sen daha önce buralarda olursan yolun düşerse her zaman bekleriz bu şekilde dostahane konuşmadan sonra her şartta denenir

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jet vs jap videolarını izledim

jap olması gerektigi gibi gidiyor... ama m3 ile olan videoları izledigim zaman JET typer m3 ü geçer gibi geldi

m3 ün motoru iyi olduguna göre sürücüsü iyi süremiyor galiba

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ula millet it gibi yurutuo 911leri m3leri avrupada, buraya gelio arabalar hayata küsüyo;:;

çupralarla yuruyen carera cayman m3le hayli hayli yurur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte böyle ya ...

nedir ula bi arabanın belasına düşmüş herkes

ben bu jap 10 u aldım dayınn birindne geldim bursaya bizim raif var draglara katılan 131 ile kendiside iyi bi ustadır oda 2005 wrx aldı 50 binde stock çıktık denedik 250 ile gidioruz ayna aynaya

sonra dedim seni geçicem gittim hıdır cai egsoz yaptım buluştk denedik 2 boy geçildim 2 ye 2 denemiştik sonra dedimbekle ulan beyin emme flan dedim gel ulan rafi yıpratıcam seni çıktık denedim ana 5 boy sahsha yine geçildim abi bu ne sonra öğrendik olayın aslını

ama birbirimize hiç bişe demedik kızmadık darılmadık hep makarasındaydık hatta öğrendiğimde en çok ben gülmüştüm ya bu işler böyle beyler makara tukara ya ama bişe söliym ben bir gün eğer bursa ve çevresinde sabah saat 7-8 gibi görülürsem bilinki evvelki gece otobanda yıprratmışlardır beni yatamam alimallah o gece sabaha kadar sahsha ama bunlar tatlı olaylar keşke hep böyle olsa ve böyle kalsa
    ,

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JAP a Maşallah Allah nazarlardan saklasın

İntegranında dolu halini bekliyoruz

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    398 hp imiş

neyse ya neyin ne olduunu biliriz biz.

zaten 286 lık egsozlu filtreli m3 benim typer gibi typerlara zaten direnip direniceği okadardır.

daha iyisi ile deneyene kadar daha iyisi ile yürüyene kadar benim denediğim en hızlı m3 o dur.

olayı allah aşkına sadece m3 typer olayına çevirmeyin.çevirecek kişiler mümkünse m3 sahipleri olsun da bişeye yarasın.
    kardeşim kazasız belasız.ben izmirde oturuyorum 286lık bir m3 üm var aramızda baya bir km var eğer yarıda buluşalım deneme yapalım dersen istediğin zaman gelmeye hazırım tşkler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim kazasız belasız.ben izmirde oturuyorum 286lık bir m3 üm var aramızda baya bir km var eğer yarıda buluşalım deneme yapalım dersen istediğin zaman gelmeye hazırım tşkler
    sadık abi yarışçı ruhunu seviyorum yaa
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadık abi yarışçı ruhunu seviyorum yaa
    kardeşim yarışmak yaşam tarzımız oldu artık.typer güzel yürüyo ona lafım yok emeğine sağlık.sadece benim hoşnut olmadığım şey 25 ,30 binlira veripte sadece lafta m3 sahipleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bursa ya yaz erken geldi ısınmaya başladı ortalık....chip yapıp hepinizi geçecem... en az yakmada
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elbette denerim

ama hocam öyle ortada buluşmak sıkıntı iş ***** aracın ayarını yapmışız bursaya göre.sıkıntılı olur.

ama aklımızda var bişiler bakalım artık.tüm eksiklerimizi giderelim yapıcaz bişiler bursa-istanbul şeklinde buyurun sizde gelin
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hele ben bugün akşam bi deniym 321 lik manuel m3 ile.ozaman zaten herşey şekillenir.o m3 ün sahibide yakın arkadaşımın yakın bi arkadaşıymış dosthane biçimde olucak herşey
    ,

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferık typer da su ayar muhabbetını bırakın. yok 20 derece avans verdım 30 a alsam ucarım 13.9 afr yı 12.5 yapsam havalardayız... bunlar hepsı yalan . aracın farkedecegı ya 1 boy ya yarım boy. bunuda anlayamazsınız bıle. her kullanısınız bır oncekı kullanısınız gıbı olmayabılır. ogunku ruh halınız aracı kullanmanızı bıle etkıler.

kpro arabayı ucurmuyor. kpro lu ıle kprosuz un aynı gıttıgını de gorduk.

denemeler guzel sesler guzel adamlar cımıs gaz basmıs. gaz basmayanlar utansın. arabasını yıkayıp cıla atıp garajında yatıranlar utansın. daha ne dıyım. hergun sıkan adama da helal olsun. gecmek gecılmek mevzu degıl onemlı olan paslanmamak. her araba kendını gelsıtırır. bu ıs maddıyatla ve manevıyatla.

mevlam hırs kin ve hasedi bizlerden uzak eylesin. amin.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)