|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Hep performans araçlarını izleyecek değiliz heralde. Ara sıra böyle araçlarında denemelerini yapalım dedik. Belki bu tip araçlar arasında gidip gelen almayı düşünen arkadaşlar vardır. Biz geçen gün arkadaşlarla otururken arkadaşımın yeni aldığı 3.20 cd coupesini görmek için öylesine bir deneme yapalım dedik. A6 şoförü benim araç ben askerdeyken alındı o yüzden fazla kullanamıyorum aracımı. Vites geçişlerine pek alışamadım kendi atınca da biraz yavaş kalıyor. A6 2.0 tdi 170 hp multitronic modelidir. 3.20 cd coupe 177 lik dizel ve araç üzerinde iskender turbo back egzos sistemi mevcuttur. 2 kişiye 2 kişi denenmiştir. İki aracında bakımları geldiği zamanda denenmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=XFwbwgwz4QA __________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
ağırlık ve güç farkı kendini göstermiş aktarımında avantajı ve dezavantajı videoda bariz belli oluyor, başta fırlıyor ama sonra kayıptan dolayı daha yavaş hızlanıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: :)
|
nedendir bilmem ama böyle araçların denemesi daha bir ilginç we izlenilebilir geliyor bana. Keşke 320Cd de silme stock olsaymış dedim ama içimden
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
başta audi nasıl öne fırlamış enteresan maş araçlara
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Bu arada yazmayı unuttum deneme 2. vites 50 km hızda yapılmıştır.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: white seat leon cupra
|
maşallah araçlara..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
maşşallah araçlara bmw egsoz farkını çıkarmış ortaya
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: s40, corolla hb
|
elinize sağlık, güzel bir deneme olmuş , ağırlık ve segment farkından dolayı bmw avantajını kullanmış sanırım, tam benim kalemim araçlar, benzinli turbolarla denemek lazım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
bmw nin leyhine çok fazla şey var. Keşke a4 ve eksozlu bir araçla deneme yapılabilseydi.
2 aracada maaşallah __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah gayette zevklı olmuş sonuçta malum bi yazılım mis
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |