ZY her zaman bır adım onde ;)
Printable View
ZY her zaman bır adım onde ;)
veli efendi de mi koşuo bu beygirler :D
200 sx haram beyggir çıkmış :D
maşallah da bunun haricinde deneme yaptınızmı sonuç hep aynımı onu merak ediyorum sanki bi anlaşmazlık olmuş gibi gerçi sonuçç ortada ama belki hani biraz daha direnmesi lazım dı diye düşünüyorum
yaa bende diorm ki =) ztn inanmam etmem sonçta tabiki 260 hplik bi sx köpek gibi gitmesi lazm okulda çocuk dedi deneyelim edelim 260 hp filan bizde güldük hadi çıkalım dedik denedik sonuç göründüğü gibi =) motorda ne var yok bilmiorz tabiki sahibinin yalancısıyız diorz ya :) 2 dede 3 dede hep aynıo sonç araya 3 tır girio :D
beygir tepmis :hahaha:
enteresan olmuş :)
denemeden sonra sx ci arkadaş "beni bi clio geçti,kesin 350hp wardır" demiştir eminim :D
sütçü beygiri herhalde.260 beygir büyük yalan bence ya da araçta problem var
araba kırmızıysa 200 başka renkse 180 filan verir :D
260 hp lik bi S13 ün 2. vites denemesinde sara sara gitmesi lazım . ama tahmin ediyorum bu denemede pek öyle bişey olmamış :)
maaşallah rs e . s13 sahibine bilgilendirme yapmak lazım ama kulağına doğru çaktırmadan . snn araba yürümüyo die :D standart s13 vtec geçiyor çünki ,bunda intercooler egzoz filan varmış. en azından kafa kafaya gitmesi lazımdı . aradaki boy fark baya fazla :)
efe ıslakta 260mıs kanka :D
Cok hard olmus :D
maaşallah. ama sahibi sallamış 260 olamaz o araç. kilo o kadarda beygiri fark ettirmez heralde :)
3 ton diğil ya bu araç.
abi benimde 3 senede denediğim araba sayısı 3 . egemen barış bi de mfy o kadar :)
ama sana saygım sonsuz. ayrıca standart s13 kalmadı artık etrafta. herkez 28 lendi :D