kankacım çoook güzel yazmışsın olay budur
Printable View
kankacım çoook güzel yazmışsın olay budur
maşallah babali, arabanın hakkını veriyon sürekli gazdasın :D
serkan deneme yapmııış videooo koymuuş ve haala konuda polemik yok ilgiinç cidden :D
güzel bi deneme oldu her 2 aracada maşallah.
serkan abi 6.vites 2000devir rollinginin videoları yokmu :D
maşALLAH serkan boyuna sıkıyosun:)m3 te güzel yürümüş cekişmeli olmuş
maşallah arakdaslar
tr nin dört bir yanından m3 leri denemelerde gördukce seviniyorum bu arabalara artık insanlar hakettikleri saygıyı ve tedaviyi yapıyor daha guzel olucaklar ins...
bu arada hedars yoksa komple ss bişe farkettirmiyor
benim araba bile 3 e atınca sarıyordu rollinglerde. cc2 vardı bende de. o debriyaj gerçekten çok iyi bir debriyaj.
gunaydın arkadslar bende vıdeodakı m3 un sahıbıyım typer ın masallahı var fena yuruo arkdasımın arabası... benım aracımda 6+2 headers ve komple ss egzos vardır... kendı aracım ıcın soluyorum 2 vıtes basabas gıdıyoruz benım 2 nın bıtmesıne yakın typer 3luyodu ben 3 ledıgılde ayırlmaya baslıyordum.. COK GUZEL BI GECEYDI TAMAMEN ARKADASLIK VE DOSTLUK ICINDEYDI...
SUNUDA SOLEYIM ADAMIN ARABASI FENA YURUYO... BENIM M3 UM TR DE SAYILIDIR BAKIM ACISINDAN ADAMIN ARABASI YURUYORSA BENIM ARABAMIN BAKIMSIZ KOTU OLDUGU ANLAMINA GELMEZZ...
maşallah bütün araçlara serkan egsantrikle hayatın daha farklı olucak :)
Dun aksamkı yarısa adem arkadasımın ısrarı ustune yaptım kımseye bı ıddamız yok... :)
guzel bi geceydı aracların da massalahı var benı kırmayıp gelen m3 un sahıbı alpere ve jap 10 un sahıbı cıg koftecı serkana:D tsk ederım.