Kardeşim senin araban D16A8 75 mm 9,5 sıkıştırma sanırım, Asıl sorum VTI mı geçiyorsun,
Printable View
d16a9 abi :D 8 e basmışsın....
honda CRX vs honda vti vs 306 gti - Car Videos on StreetFire
düz boru filtre hıdır beyin var vti da ama 306 da geçmişti onu :(
Masallah halo eski video ama yinede keyifli kanka nerde yeni videolar :D
Tamam canemmm :) Tampon portumu pacalıklarımı hazırla kanka geliyorum :D
Kesin artık kesin saga sola olan delikleri kapattık kanka
maşallah yj'ye.eşref'teykende hızlıydı
merhaba bende aracımı görmek acısından bir deneme istiyorum ama özellikle saxocu bir arkadas olursa cok sevinirim :)
maşallah iboo abimize ve aslan YJ ye ;)
keşke gelseydim ya keşkeeeeee :D :D :D
yj tehlikeli, tek eksiği dereceli oda olursa tam sıkıntılı bi makina olur,ikisinede maşallah :)
Ufuk sana dyo bu arkadaş duydunmu :)
Masallah Yavrum :)
vl vti nin orda vites kacırdıgını yj de kendini role kaptırıp gaza basıp kendince boy boy koydugunu herkez bilior saaten..:D:hahaha:
bu 3.viteste bastıgımız video ;) 2 den 3 e atamadılar vitesi sekromencte sorun varmıs o yuzden 3.viteste bastık ;) vitesi nerde kaçırmıs? 3 den 4 e mi çekememiş? dum duz geri vites çekmek zormu bu kadar?
yok abi vites falan kaçırmadı kimse nerde kaçırcak gozunu seviyim ya zaten kafada boy boy çıkıyoruz gormuyormusun..
nedense bu konuyada yorum yapılmadı hıc karsı tarafdan neden acaba :S
kanka onceden kafa çıkarmak bile çok onlar için su bu diyorlardı... alay ediliyordu ama artık alay edilcek bişeyi kalmadı.. honda vtec açar peugeot çiçek açar falan yazılmıstı.. gecenin sonunda peugeot çiçek açtı bizim yuzumuzdede gulucukler açtı:D
maşşallah gti farkı:icon_tup:
ahahahahha:D :D
beyler dalga denizde
hayırlı işlerr varsa araçınız çıkar deneriz kasmayın bu kadar
denedik zaten videosuda var daha gerek yok denemeye.. ibo abi seni geçmek için araba almadı seni geçmek için binmiyorda.. laf ypıldı alay edilmeye çalısıldı denedik gorduk sonuc gayet açık belli..bizim amacımız bundan snra daha hızlı arabalarla denemek..
yj nın kaç tane kocası war
sen kendi aracın warsa konus yoksa sus sana mı diyorum artis