hayırlı işlerr varsa araçınız çıkar deneriz kasmayın bu kadar
Printable View
hayırlı işlerr varsa araçınız çıkar deneriz kasmayın bu kadar
denedik zaten videosuda var daha gerek yok denemeye.. ibo abi seni geçmek için araba almadı seni geçmek için binmiyorda.. laf ypıldı alay edilmeye çalısıldı denedik gorduk sonuc gayet açık belli..bizim amacımız bundan snra daha hızlı arabalarla denemek..
yj nın kaç tane kocası war
sen kendi aracın warsa konus yoksa sus sana mı diyorum artis
ne anlamda? geçen anlamındamı suren anlamındamı? yok araba sahibi su bu diceksen yarın satısı alır gelirim öle konusurum...
Videoda korna sesi neden yok
elle mi işaret edip roll yapıyorsunuz?
öylesine gazlanmıs yj bastıktan sonra diger araç basmıs gıbı gozukuyor?
ayıp yaptıgın terbiyesizlik.video silinsin diye bu kadar çirkeflige gerek yok silinmesni istiyorsan bana söyle ben ozel msj atp sil deseydin silerdim..bosa ugrasma burda kendni düşürme tartısma çıkarmak için..
yok tam tersi esasnda korna ypmıyorlar o yuzden onlar basınca bizde onlara uymak zorunda kalıyoruz mecburen
ne demişiz?? arkadsının yazdıgı yorumu oku ilk..3. viteste gaza bastıgımız anda YJ One çkıyor orda birisi gelip VL vites kaçırdı diyor.. ya mantıklı olarak dusun nasıl oluyor o iş?
daha cevap vermicem sana konu silinsin istemiyorum sonucu gayet açık ortada cnku..
sana yollayım istrsen elimdeki 15 videoyu daha anlarsın ozaman neden korna olmadgını.. adamlar korna yapmıyorki.. camlarını aralamıyorlar bile bizim kornamızıda duymuyorlarmıs.. nasıl denemeliyiz sence? onlardan once hiçbişeklde basmadık.. aksini idda eden varsa koysun videosunu aynı video vti n içindnde çekldi yalan dolan yok bizde..
aslında aglancak hallerine gülüyolar senden allah razı olsun sen bu yorumu yazdında bi nebze gerçeği gorduler
Duzun bı sekılde deneyıp vıdeo eklersınız
bır bırınızı kırmayın
bızde guzl zevklı rol vıdeoları ızlemıs oluruz.