teme yolum düşüyor bayrampaşaya düşmedi hiç :(
Printable View
teme yolum düşüyor bayrampaşaya düşmedi hiç :(
Olaya yine mi VTİ karışmış :D
Beyler Ak vtec'in videosunu izleyin.
Gitmesi gerektiği gibi giden VTİ.
206GTİ'nin yürüyeni olsa nolur olmasa nolur.
Başarısız bi araç işte kabul edin yani.
Aşırı oynanması lazım araçla ki güzel hp'ler çıksın.
E öyle yapacağıma 206 sevdam varsa gider direk RC alırım yani :)
pejocu arkadaşlar bile sevmiyor 206 gtı ı , 106 yada 306 gibi değil
düz mantık 106 120 hp 206 130 hp= 206 ezer
Ak sakallı dede..= Halo bayrampasaya git :D
uehuasd
bursadaki vtec 2 nın gdişini çok merek ediyorum videoda acılmadıgından seyredemedm.
olayı polemikleştirmeyin :)
zevkler ve renkler tartışılmaz...
ilk aracım megane I 2.aracım 206 GTI 3. aracım 97 HB VTI 4. aracım Clio 1.6 sport 5. aracım 106 GTI 6.aracım seat leon 1.4 tsi 7.aracım subaru wrx (2004) 8.aracım ford fieasta son aracım R19_16S
şimdi bana sorarsan en zevklisi hangisiydi diye
sıralamam 1-R19_16s 2-206 GTI 3-Megane 1 olurdu...
zevkler ve renkler tartışılmaz...
o yüzden arabalara tü kaka muamelesi yapmaya gerek yok...
GTI yürüyeni ne olur diyorsunuz ben oraya TYPER geçmiş GTI resmi koymuşum hala yürümez çok uğraşmak gerekir diyorsunuz... speclerini yazdım araçta çok extreme bişi yoktu... bu hali ile iki kere 2.0 kategorisinde 3. oldum diyorum yürümez diyorsunuz açın Autodroomun sitesini bakın bakalım 3. olduğumda elediğim araçlara bakın GTI ile ondan sonra yürümez diyen...
FANATİKLİĞE gerek yok hepimiz aynıyız herkes otomobil sevdalısı kimse kimsenin sevdiği arabayı sırf fanatiklik olsun diye kötülemesine gerek yok...
sen honda seversin ben Reno yada pejo
sen hondayı honda olduğu için seversin ben reno yada pejoyu yada başka bir otomobili otomobil olduğu için severim...
kalkışta tayparın çok sarmasından dolayı öne çıkmış olabilir...bazı 106 larda kalkışta geçiyorlardı...ama rollingte iş çok değişir...konuda rolling olduğu için 206 ya kimse şans vermez...kötülemek gibi birşey yok herkez bilir 206 gti ın ne kadar ne yapacağını :)
yok orada o 206 birde nos basmıştı bunu da belirtmeniz lazım deil mi acaba???
teneke kutusu vtecler dimi :D :D :D
hayvan gibi yakan yürümeyen sözde GTİ olan bi araca vereceğim 14bintl'lerden iyidir benim vereceğim 20bin :)
aracımı çıkartıyım denemek istiyorum 206gti ile bunuda dipnot olarak düşiyim.
speclerim profilimde yazıyor isteyenler bakabilir.