Halen açık konu bizde derizki siz kumda oynayın :) kimse kimsenin emeğine arabasına çöp demesin gerek yok. 206 gti çok matah olsa o zaman Peugeot kullanıcıları olan insanlar şimdi Japon arabaları kullanıyor olmazdı.
Printable View
206 nın bana göre tek kaybı aktarmadaki büyük kayıp.
akşama izler artık ahaha :D
yok yutup ta
izlenebiliyormu ??
murat senin araba ne alemde yaw, baya bişeyler yaptın sende ?
2 sene önce siemense giderken bir gti'la denemiştik. Ne o alabiliyordu ne ben alabiliyordum. Biraz daha farklıydı aracımın specleri tabi burdaki aracın speclerinden. Sonra konuştuğumuzda arabasında sorun olduğunu söylemişti.
Şaşırmıştım zaten bende, sorunsuz olsa gerçekten sürpriz olurdu.
dene bakalım halıl sonuc ne olacak nos basma ama :D
hehe yolla bakayım :D
ahah turboymuş aahah
turbo mu ?
o zaman benzin ziyan etme halıl boşuna :D
halıl bız emme hıdır düz boru 7200 de geçioz abıcım stock 206 gtı ı , turbo vtec2 ile neden kaale alıon
pardon emre abı karıstırdum çok özür :)
haklısın abı aynen oyle... ama stokta 30 hp sı fazla var gtı da bıde oynamıs olsa fark 40 a cıkar.. bende bu durumda turbolu olabılırm ama attıgım fark kayda deger olur dıye dusunuyorum..
ama haklısın arkadasın teklıf etmesı gerekırdı ben teklıf yaptım bıraz abes oldu sanırım neyse denk gelırsek denerız zevkıne :)
bu vtec2 yi kullanan arkadaş hayatının hatasını yapmış.. hem arabasının torku GTi'a göre çok daha düşük, hacimsiz, hem de doğru dürüst modifiyesi yok hem de 2 ye 2 deneme yapmış.. hıdır, volan, egzantrik falan taktıktan sonra teke tek denemeliydi..
şakamısınız yoksa geyik olsun diyemi konuşuyorsunuz. :) turbo ile atmosverik karşılaştırıp bunu bahane olarak mı sınıflandırıyorsunuz :)
zamanında aracımda kat ıptali dandık fıltre vardı,
baska 3 tane fılan daha gtı kullanmıstım o zmanlarda barız kotu yuruyolardı bana göre,
yuk tıpı dynodada aracım 132 mı oyle bır guc vermıstı.. dıer gtıların kac hp oldugu konusunda fıkır verır sanırsam..
baska bı gtı daha vardı egsoz fıltrelı bakımdan yenı cıkmıstı çok saglıklıydı,
benım chıplı komple egsozlu caılı halıme 2 boy cıvarında yakın geldi, benım aracta 153hp 201 torktu o hali...
gene caı egsozluyken ben ss egsozlu caılı vtıla 180e kdr yanyana sora 1 boy cıvarında cıkıyordu vti , ılk rol vıdeolarından bırıdır forumların:):)
206 tekere kotu vermez %15 cıvarı kayıp varkı çok normal, 153 e 130 teker vermıstı benımkısı..
konuda ole uzadı gıdıyo:)
ama forumda honda gecılırse her zaman bı olay olur bu yıllardır boyle, bu deneme deıl ıcın ama pejo gecılır cok yaygara kopmaz, corsa 106 gectı gtıcılar dalmadı konuya mesela:)
vti gecınce bıraz karıstı..
bmw yada m3 gecılınce bızde dalarız konuya oda ayrı mevzuD::Dehhe
Honda her zaman king hondası olan adam atarlı olmazsa o hondacı değildir flan diyormusum şimdi daha da karıştırıyım konuyu :D :D