şaka mısınız beyler???
önce peugeotcular hp ye bakar dedikten sonra bir örnek verdim hp ye bakmıyorum 40 hp daha düşük araçla aralarında 150 kg bile olmayan 2 aracı kıyasladım bir bahane çıktı ortaya hafif diye;
yukarı çıkın bi yazdıklarınıza bakın, önce type-r 306 muhabbetine çekip daha sonradanda vti 106 karşılaştırması daha önceden yapıldı o konuyla ilgili konuşmam diyorsunuz...
dallandırmayın konuyu boş yere, hem "hp ye bakar pejocular" dedikten sonra kendi verdiğiniz saçma genellemeye cevabımı veriyorum beğenmeyip kiloya falan takıyorsunuz... fazla bişey yazmaya gerek yok hani derler ya nato kafa nato mermer almıyor bazı şeyler, kafa sabit bir gelişme olursa haberdar edin buraya yazarım...
neden geriliyosun kardeşim konusuyoruz şurda, eğer haksız oldumuz bır taraf varsa zaten kabul ederiz biz çiğ insanlar değiliz, şu siteye anket açalım pejo motor kalitesimi honda motor kalitesimi diye hiiç tartışmaya gerek klamdan sende bende alırız cevabı , nato kafa nato mermer lafını okumamış kabul edıyorum kendı açımdan
ayrıca 106 gtı dediğin araç: üzerine 120 hp motor koyulmuş carting arabasıdır![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
106 ıle VTI anlasmazlıgı her zaman olmustur.. cunku VTI 5500 e gel dıyor 106 ya ama 106 nın ordan sonra pek bı devır cevırmesı soz konusu olmuyor bu yuzden 106 alt devırlerde basmak ıstıyor.. VTI da alt devırde 120 hp zaten aynı guce geşmıs olup kılodan kaybedıyor... anlasmazlık burdan cıkıyor dıye dusunuyorum ben.. 106 gtı VTI ın 5500 une gelıp oyle basıldıgında sonuclar bellı zaten...
aç youtubeyi streetfire ı bi bak ?
kaçtane drag koşturan pejo var ?
kaçtane 9 sec görmüş pejo var ?
basit bi örnek tt nin satılıklar bölümünü aç. kaçtane pejoya satılan parça var ? kaçtane hondaya satılan parça var ?
kaç kişi pejoyu tercih ediyor, kaç kisi hondayı tercih ediyor ?
project cars bölümünde kaçtane pejo konusu var ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
valla sahsım adına pejoya 1 kere sahıp oldum allah buyuk konusturmasın bır daha asla hondamla mutluyum...
Roll gecelerınde sıkarsın basarsın, Honda kullanıyorsan evıne gıder rahat uyursun, Pejo kulanıyorsan evıne gıtmeden sanayinin yolunu tutarsın.. Ben bunu bılır buna ınanırım..![]()
98 model vtı 23-24 bın tl civarında 98-99 106 11-12 bın cıvarında neden acaba ???
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
gene kavga çıktı wallaya arkadaslar bırakın herkez kendı arabasına baksın herkezın eşşegi kendıne guzeldır gerısının koyyy g..tne gıtsın
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)