User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
95 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: AS m3 turbo e21 roll videoları

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel geceydi....çok güzeldi....bir arkadaşım videolarıma laf söylemiş .... bir gün mehmetin yanına oturup video çekmeye çalışırsa bu videoların aslında ne kadar başarılı güzel çekimler olduğunu gayet iyi anlar )))))))) .... son fotoğraf geceyi özetlemiş aslında.....

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim şuan 2 tane s50b30 s38b38 üçüncüde yolda yapılıyo s50b32
    maşallah güzel projeler hepsi

izmir güzelliği bakımından ankarayı geçmez yarar
    ama muştu muhtemelen ankara ve e30 swap konusunda yorum yaptı o konuda ankara sanırım dünya ilk 3üne girer onu demek isterdi hatta e30dan metro hattı planlayanlar bile vardır ama düz gdemiyeceği için iptal edilmiştir
    ECUTECH İstanbul

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel geceydi....çok güzeldi....bir arkadaşım videolarıma laf söylemiş .... bir gün mehmetin yanına oturup video çekmeye çalışırsa bu videoların aslında ne kadar başarılı güzel çekimler olduğunu gayet iyi anlar )))))))) .... son fotoğraf geceyi özetlemiş aslında.....
    porshe gökgürültüsü gibi videoları o aracın içinden nasıl böyle çektin abi hayret.asıl tbrikler sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi geldiğimde görüşelim yaa sizin 1.4 ü de merak ettim
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah güzel projeler hepsi

izmir güzelliği bakımından ankarayı geçmez yarar
    ama muştu muhtemelen ankara ve e30 swap konusunda yorum yaptı o konuda ankara sanırım dünya ilk 3üne girer onu demek isterdi hatta e30dan metro hattı planlayanlar bile vardır ama düz gdemiyeceği için iptal edilmiştir
    kardeşim ankaradan biri e30 a f4 motoru falan koyuyo deseler şaşırmam :-)

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel geceydi vesselam. Tekrarı yaşanır inşallah
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m power_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ankaradan biri e30 a f4 motoru falan koyuyo deseler şaşırmam :-)
    eat swap dağ taş
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya aslında okuyorum bişey yazmak istemiyorum, dostuz arkaşız deniyor bikere bertan gürkana bu şekilde yazmaya hakkın yok adam herkez gibi yorumunu yapmış birşeyler yazıcam birdaha bu sitelerde bir şeyler yazmayı düşünmüyorum dost kaybettirir insana araba hiç birşeydir önemli olan insanlık.

şimdi dün senin turbonun doldurmasını bekledik öyle yürüdük bi nevi arabanı denedik bizim istediğimiz devirlere inmedin rolle başlamak için yanında üç beş dakka bekledik turboyu doldurdun yürürken üç korna yaptın devam 200 de bitti

şimdi sen iyice alt devirlere inseydin mesela m3 devri ile 2000-3000 yan yana geldiğimizde üç kornada hemen yürüsek 250 km çıksak kim geçer m3 ler geçer o zaman geçiyorum lafını kullanman yanlış

ustan gelir arabana bişeyler yapar yüksek süratlerede çıkarsın altıda iyi olur eyvallah başımızın üstüne geç ama dün için öyle bişey yok lütfen lütfen eğer sonuç ne olursa olsun sebebi neyse ney araba 210 dan üstüne bi nedenden çıkılmıyorsa diğer araba hala gidiyorsa tekrar söylüyorum giden geçmiş demektir ben bugüne kadar böyle gördüm böyle izledim, herkese saygılar sevgiler benden bu kadar

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videolardan sağlıklı yorum yapmak zor 210 220km gibi hızlar m3 yada turbo arabalar için çok düşük deneme hızları tam arabalar yola oturup yurumeye başladığı hızlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler teoride sizlere hak veriyorum ama o şeyin 240 sonrası hiçbiriniz içinde olmak istemezsiniz bak demedi demeyin bertanı da 240 sonrasına zrolamaya çalışmadan önce bi tur isteyin kendiniz çıkın 270 yapın dersneiz ki evet gayet normal bu durum o zaman bertan da çıksın ama allah korusun çocuğa bişey olur o hızlarda vebalini ödeyemezsiniz

hatırlayın zamanında da subaru justy ej25 swap a da aynı tepki geliyodu hadi 300 e kadar basalım adam basamıyodu o şey e36 değil

umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
    ECUTECH İstanbul

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları ben koysam ne değişcek sadık abi koysa ne değişcek.ben youtubede gördüm ve paylaşmak istedim.ayrıca konunun buralara hatta tehtit vari konuşmalara glmesi ben çok üzdü sonuçta hrzaman yüzyüze bakan insanlarız.ne zamandır aynı ortamdayız gerek mustafa abiye gerek sadık abiye gerekse bertana veya tarkan abiye bi terbiyeslik vs. gibi bi durumum olmuşmu? oturduğum yerdende yorrum yapmadım ayaktaydım :P ayıca arabaya jant takmaktan başka yaptığım şeylerde oldu bertancım zamanında bendede m3 ve 5600 cc camaro vardı ayrıca kızılcak bişey olduğunu düşünmüyorrum ben kendime göre yorum yaptım öteki konudada herkes yorrum yaptı sadık abi veya orçun abinin kimseye tepkisi olmadı.
    neyse uzatmaya gerek yok bir suçum varsa herkesdn özür dilerim
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bertan bu muhabetler beni üzdü bugün m20 turbo projesine başladım kardeşim turne ye çıkıcam millet m20 ler yürümüyo sanmasın diye bayrağı sana devretmek isterdim ama olcak gibi değil iş yine başa düştü coming soon
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gürkan18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoları ben koysam ne değişcek sadık abi koysa ne değişcek.ben youtubede gördüm ve paylaşmak istedim.ayrıca konunun buralara hatta tehtit vari konuşmalara glmesi ben çok üzdü sonuçta hrzaman yüzyüze bakan insanlarız.ne zamandır aynı ortamdayız gerek mustafa abiye gerek sadık abiye gerekse bertana veya tarkan abiye bi terbiyeslik vs. gibi bi durumum olmuşmu? oturduğum yerdende yorrum yapmadım ayaktaydım :P ayıca arabaya jant takmaktan başka yaptığım şeylerde oldu bertancım zamanında bendede m3 ve 5600 cc camaro vardı ayrıca kızılcak bişey olduğunu düşünmüyorrum ben kendime göre yorum yaptım öteki konudada herkes yorrum yaptı sadık abi veya orçun abinin kimseye tepkisi olmadı.
    neyse uzatmaya gerek yok bir suçum varsa herkesdn özür dilerim
    ben senin yanlış şeyler yazdığını düşünmüyorum gürkanım.sen koymuşsun ben koymuşum farketmiyor buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bertan bu muhabetler beni üzdü bugün m20 turbo projesine başladım kardeşim turne ye çıkıcam millet m20 ler yürümüyo sanmasın diye bayrağı sana devretmek isterdim ama olcak gibi değil iş yine başa düştü coming soon
    eray kardeşim m20 ler herzaman yürür ve yürüsünde geçmek veya geçilmek çok da mühim şeyler değil.sende bu işlerin piri adamlarından birisin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korktu olcaktı da o arabada 200+lar harbiden tabut sadık bi bin anlarsın ben bile tombi kullanırken yeter dedim basma çok korkutuyo adamı eke'yle bile 260 270 allah ne verdiyse gidiyodumda o araba sakat anlayışla karşılayın he şu anda o araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyo hazır sizde bulmuşunuz eğlenin bakalım
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korktu olcaktı da o arabada 200+lar harbiden tabut sadık bi bin anlarsın ben bile tombi kullanırken yeter dedim basma çok korkutuyo adamı eke'yle bile 260 270 allah ne verdiyse gidiyodumda o araba sakat anlayışla karşılayın he şu anda o araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyo hazır sizde bulmuşunuz eğlenin bakalım
    ben 220 lerin üzerine bertanada söyledim çıkma diye bende olsam bende çıkmam.ayarları falan yapılsın bende biliyorum on numaara daha iii yürüceğini bertana karşı kimse yorum yazmadı m3 sahiplerinden okuduysan bozuldukları sadece bir konu bertanın öne çıkıyorum demesi.kimseyle eğlenilmez kardeşim olurmu öle şey emeğe saygı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz bırakın kendi aranızda denemeyide yokmu koskoca izmirde orçun un typerından başka hızlı typer veya emsali bir uçak onlarla denesenıze
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirdeki n hızlı typer orçunun kardeşim başkada typerler gelipte denemez cupra vardı beyaz bertanım onla denicekti saatleri tutmuyo bertan gece çalıştığı için

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece demek istediğim şudur sadıgın m3 bugüne kadar gördüğüm en ıyısı fakat şu bır gercek bertanın arabası çok kısık ayarda şu anda safe moddan çıkıp güç için ayarlanırsa çok farklı olacaktır ayrı klasmmanlarda koşmaları gereken araclar bertanın bir iddası varsa 2.bir ayar yaptırır çıkar dener çok uzadı bu konu ya eş dost birbirine girdi ayıptır ......
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)