mustafa abi ben bu videoo olaylarını hiç sevmedim insanlar birbirine düşer bu ortamda.
Faik ve Sadık abi...
gecen geceyle ılgılı son kez yazıyorum...
mıllete davulun sesı uzaktan hos gelır derler bılırsınız... benım aracma bınenler tarkan olsun erkut olsun hatta eray olsun son 200 den sonra nasıl bı tepkı verdıgını bılıyorlar sonucta 89 model araba..
kımse kusura bakmasın ama ben canımı sokakta bulmadım benımde bır esım ve bır kızım var.ve allah nasıp ederse onumde uzun yıllar var hayırlı sekılde yasamak nasıp etsın ıns..
cogu kısı bılmez ama sadık abı sen bılırsın ben 2004 te buyuk bır motor kazası gecırdım ve olumden dundum ve o acıları ve anları bır kez daha yasamak ıstemıyorum
ben kımseyle 260 270 lere kadar deneyemem 4 dum 215 te bıter bende yarısı bıtırırım haa bız kabul etmeyız bu sekıle yarısı dersenız tamam gecen yarısı sız kazandınız ben bırsey demıyorum ama bu yenı ayardada eyer bu sekılde yapacaksanız en bastan soyleyeyım hıc bosuna denemeyelım kendımızı sıtrese sokmayalım..
benım krıterlerım bellı 1250-1300 kg arası 300-350 hp arası 215 e kadar basarım onun ustunede cıkmam...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
bir gün öncetarkan video çekmşti ben at nete kardeşim gırgır yapalım dedim geçmek geçikmek gibi bir çabam olsa atmı derim onları teneke parçaları için bu ortamda insanların birbirine kırılmsına değmez. söylediğim tek şey insanlar birbirlerini kırmasın.kimse kimsenin kötülüğünü istemez o insan vicdan azabından zaten yaşıyamaz. burda lütfen bu konuyu kapatalım dost oln insanlarda birbirine darılmasın.
abi müsayit olursan bi akşam bende denemek isterim benim araçta komple eksoz unitronic yazılım mevcut denemek istersen haberleşelim....
Dener dener, geri bas olmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2 gece ard arda 100 lerce km basa basa gidince bu gece baya bir düşünüyorumsanırım gelirim ama dizelle
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bence haftaiçi org yapalım gene. Ben artık polis çevirmesinden bıktım cuma geceleri
kırmızıda gelirse kıyak olur bence. Güzel bir roll night yaparız.
telefon var evet.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)