araçlara maşallah.. cupra sahibi arkadaş hangi devirde vites attı acaba ?
Printable View
araçlara maşallah.. cupra sahibi arkadaş hangi devirde vites attı acaba ?
maşallah iki araca da güzel denemeler olmuş çevre yolu iyi oldu denemeler için :)
ulaşın vites atışlarına biraz daha alışması lazım
bu arada cupradan emre ekin fırlamış gibi görünüyor...
maşallah araçlara,cooper çok iyi...hayırlı teskereler günalp:)
her iki aracada masallah walla guzel roll olmus :)
masallah cooper da yazılım olsa daha da guzel olcakmıs,cupra stock halı ıle agırlıgından dolayı cok abartılı b araba degıl ne yazıkkı.yazılım,egsoz,fıltrelı a3 1.8 t 200 e kadar onde oluyor cupra denemesınde
ben o zaman ufak bi açıklama da yapayim..ulaş güngör(cupra driver) öle çok çok süper atmıyo..hem de arabayı üzmemek için....birde önemli bir konu daha var...cupra 3.vites basıyo hep.mini 2.vites 80de...ben bu durumunda bayagı bi etkisi oldugunu düşünüyorum...her iki araçta aynı viteste bassa daha farklı olurdu durumlar gibi gelio bana.....ama mini gerçekten çok güzel gidiyo...maşaallah iki aracada ve arkadaşlarıma :D
Sanziman oranlari tutmuyo malesef.. Cok farkli oranlari. 80de cupranin 3 te olmasi normal.birz altta kaliyo olabilir tabi bilemem.2de olsa daha dezavantaj olur bence cupra icin..dostca guzel denemelerdi araclarimizi gormus olduk.. Gerisi mühim deil zaten..videoyu ceken arkadas brz kiloluydu 90kiloya yakindir:) miniyi etkiledi baya:)
buldun stock cuprayı gecersin günalp biladerim.araclara masallah.
cupranın izmire yolu duserse denemek isterim.masallh.
Cupra 'lar denildiği kadar gidiyor hakkatende maş araçlara
cupracı chıp waktın gelmıs senın yeter artık stock stock nereye kadar :D yapta bıseyler dök bızı sokaklara :D:D:D ayrıca kanka erol gngr mobese fotolarına bakıp gurur duyuyomus senınle :D:D:D
youtube acılmıyo bu pcde ızleyemedım vıdeoları ama günalp arabanın cook ıyı gittiğini biliyorum sahit oldum allah hata kaza vermesin hakkatenn haa muti bi deneyemediniz bnde merak ediyorum egzantrikten sonra nasıl olucak günalp askere gitmeden görüselim kardesim mutlaka :):)
Denesek iidi muti kardesimle.. Ekzantrik farkini gorecektim + yada- .. Kismet deilmis askerden sonra ins.
vay rollcu kardesım, senın arabayı ztn bılıyoruzda, cuprayıda cok begendım ben maşallah gerekenden ıyı gibi geldi, sen gıt gel teskereni al sora katılırım size:)
Yarin gdiorum ankaraya.. Ordan istanbul kadiköy e.. Eylul sonu burdayim kismetse.. Saolun arkadaslar:)
maşşallah iki aracada günalp hayırlı teskereler kardeşim..:D:D
Saol ugur abi:)
[QUOTE=astracoupe;2202601]her 2 araca da maşallah. ikiside de çok güzel yürümüş
veli kankimin sesini de duydum arada :)
kankim hemen tanımış beni :)
Cupra 2 de 60-70 3.vıteste 90 da bassa daha ıyı olurdu o zaman.normalde bu hızlarda torkunu da daha ıyı kullanıyor