sadece KOR m3 ü sökseler ekstra birşey takmasalar DBS typeR ın KOR m3 ü geçiceğini düşünüyorum .. kimseden taraf değilim , ortaya yazıyorum.
Printable View
sadece KOR m3 ü sökseler ekstra birşey takmasalar DBS typeR ın KOR m3 ü geçiceğini düşünüyorum .. kimseden taraf değilim , ortaya yazıyorum.
yigiy-y, kardeşim 10 tane typer la denemişim dir en az aralarinda en iyi giden job ve skn yi gördüm (skn le ben denemedim ama gidşini gördüm) ben normal beyinli egzozlu filtreli manifoldlu bi typerla 170 den sonra geçiorum 240 250 de 5 6 boy aciorum eğer bundan fazla geçiyorsan bi typer i beni geçersin sökersem arabami senin araban gibi 5 6 boy daha hizlanir
bunun için kimse madalya vermedi seni geçsem yanliş anlama dbs typer gidicek çbs gelicek o olmicak abc gelicek cb af gb bütün alfabe deki plakalarla denicez sonu yok,o yüzden normal k prolu bi typerla denediysen ortan kıstasi al sana zahmet ne ben uğraşim nede miniks ler uğraşsin sökmek toplamak dert...bitane e46 m3 var bi arkadaşimda onu senle deneticem havalar düzeldiği zaman....
adam yanıp kavruluyor yahu m3 le denemek için hadi daa denetin de izleyelim bizde keyifle :D
kor un sokuk halını szı unutmussunuz anladıgım kadarı ıle. neyse hatırlatmak ıcın vıdeo fln paylasamıcam sımdı. streetfıre a yazarsanız evo6 kor m3 fln dıe cıkar vıdeolar.
kaanın m3 sadece arka koltuk sokuk 30kg yanı job ayarı typer ları 170 te gecıo 250 gıbı 5-6 boy oluo.
bu arabadan ben 180kg atabılıyorum. varın hesabını sız yapın. camurluk lastık arası 12cm yukselıyor. bu sekılde arac 5-6 boy dan da fazla hızlanıyor. yanıjob ayarı bı ctr yı 10 boydan fazla gecer.
sen job u 10 boy gecıosan kor u da gecersın. eger 5 boy gecıosan kor sokuk olmayan halı ıole aynı gıdersın. he job u 170 te gecıosa senı gecıcek dıe bırsey yok. cunku job olsun onun ayarı araclar olsun zaten ılk vıtes kafa cıkarıyor. yanı altları daha ıyı. ee senın altların daha da ıyı bu yuzden kor a 2-3 belkı basar basmaz cıkarsın. arac denk olucagı ıcın belkı senı yakalayamaz. sen kor u gecebılırsın ben gecemezsın de demedım. ama job ayarı typer ları kıstas alırsak deneme bu sekılde olur.
yanyana neler olur onu Allah bılır. ama sokulurse KOR otoban da da KOR :):)
e92 yı bu sınıfa koymuorum bak. etım ne budum ne muhabbetıne gırmeyelım ılk mesajlarınızda ucuodunuz bende dıorum bıraz alcak ucun.
cem kardesım kuk cupra 350hp araba. resıtın arabada 350hp. sen dıosunkı yıgıt resıtı gecer. resıt e92 yı gecer. kevının arabada 350hp lık bır arabaydı o e92 yı gecemıo hemde ankarada turbonun costugu atmosferıgın yurumedgı memlekette.
yıgıtın e92 ye tutunması ıcın once 350hp resıtın arabasına tutunması lazım. resıtle denesınler e92 cok yakar :)
bu x,n arabası y ye 5 boy atar, ahmetin araba mehmete 8 boy attıgına göre muhabbeti anca mod medyan şifresi ile çözülür valla ahaha
amma olay oldu bir deneme :)
Bana kim 10 boy atmis yaw :) ahahah
reşit abinin aracı 350 hp mi ?
JOB'un sahibi selçuk kardeşim arabayı gördü ben e36 m3 leri rakip bile görme dediğini biliyorum ki o zaman aracım komple sökük değildi....
Ben sahibinden tüm ilanlara en iyisi mesaj atayim denemek istermisiniz diye yoksa yok sökemem yok 13. typer için sökerim sonra 14. gelip denemek ister yapamam gibi bahaneleri duymaktan bıktım...
e36 m3 de bulurum elbet bir gün...
sağolun ilginiz için...
kardeşim biz sana anlatamadik yok illa m3 le denicem biz hiç birşeyi bahane yapmadik arabami aldim dan 55.000 km yaptim yarisi denemelerde geçti
herarabasina parca takanla denemek zorundamiyim
ama denicem senle kardeşim 1 2 hafta ver bana arabanin oksijen sensörlerini değiştircektim ariza veriolar ben sana haber vericem denicem senle rahat ol....
Ya hilmi abi ben nerde bi m3 e 5 6 boy gecilmisim ya?? Hee gecilmem demiyorum ama sonuc olarak oyle bsy yok ortada kaan abi ile denedim oyle 170 gibi bir gecmede yok?? 5 6 boy da yok yoldan sebep en fazla ben 230 240 fln gordum 5 sonu fln orda 1 boy fln vardi aramizda hee is az daha uzasa gider 5 6 olur orasini bilmem iddada etmem ama olay bundan ibaret hee bi guc kaybidir degildir bilmiyorum ama araba patir patir patliyodu o gece kaan abi basma dedi hatta dedim abi sie et ya:) neyse benim hicbir zaman m3 gecmek giibi bir iddam yok ki kaan abiyle hic olmaz oyle su hiza kAdar tutundum fln da anca kendini avutma isi onun icin en guzeli ep3 e ep3 bana gore:) ama tabi yigitte arabasini gormek istemekte hakli o kadar ugrasmis ve bencede hizlida olmus
Herkeze kolay gelsin
yiğit tr dekı 97oktanlar 94-94.5 oktan cıkıyo ingilterede 95oktan stg2+revo arac 330hp verıyo, 98oktan 350hp verıyo 104oktan 375verıyo, aprde de stg2+ degerlerı 319,329,362hp
bak yiğit ben denıyıcem, basıcaz yok 180de gaz kesmek yok 220de gaz kesmek yok, 280kadar cıkarım farka bakarız,yok ben bırakmıştım o olmuştu bu olmuştu ıstemem, ben 220de 6 cekıyorum devam ederım sen oyle 240 250de 5 bıtırıp bırakmak yok 6cekıcen yürüyücen yol musaitse,farkı net görcez
yiğit senın araban güzelde 280 yapar gebze düzlügünde basıcaz rahat ol:D hem ben 3de 80de basıcam sen 2de hemde 220de bırakcam komık olma yiğit, sımdı onuda yapmıyıcam bı senın devrınde denıyıcez bı benım ben 2de 50 3de 80de basıcam sende bende senın vtec gore 2 ve 3de basıcam ıkı türlude vıdeo cekerız:icon_tup:
ertan u typer denedım gredyy kıt vardı 0.9basıyodu arac, 5boy yakın onu gectım,(320-330hp typer)
vtc de ılk tolga rıca ettı tolga denedım vtc 2de bastı ben 3de 220gıbı 5boy yakın fark oluyodu,
kuk cupra ıkı kışı kumburgaz yolunda hakan abı vardı sızın aracta vtc tek kısıde gördum kafa burun gıdıyodu vtcyle,
ubanın dynosunu izledim geçen 400 küsür çıkmış paşada ?
sen typer sahibi bir olmuş bir abimizsin şaşırıyorum sanki değilmişsin gibi yazıyorsun aracı bilmiyormuş gibi :D
benim tek şartım ben 2 de vtec üstü olayim başka şart aramıyorum typerın başka şartı olmaz zaten ....
yiğit ben typer cok sevıyorum,halada sevıyorum ve senın arabanı heryerde övüyorum arkadasım 5-6ay once ep3 alcam dedıgınde dbs al demıstım, sen merak etme ama sen otobanda denedık alta kaldın onu ben anlamam denerken, bastın sen benı aradınmı bıdaha yanımamı geldın abı altta kaldık bıdaha denerız otobanda gıdıyorum,ulukanlada denedım o ıkıde bastı 880de ben 3de, ulukan aradı 10dk sonra 2 boy gecebılmısn dedı ben gozlukte yok 2 boy dedıgın aramnızda bı araba olcak emınmısın 2boy oyle saga sola atıp tuttun 50kısı aradı benı ogun oburgun, bana sımdı soyle boyle oldu deme, ılk boy hesaplarını agzımı acmadan sen yaptın otobandan cıkmadan telefonlar geldı sınır oldum yalan oyle bı fark yok dedıgım gıbı 180de 5-6boydu gazı kestın, aracında maşallah cok ıyı bence dedıgım gıbı sen onu ıdea edıyosan yıne 3de 80de basıcaz sende oyle dedınya 2boymuş ılk once onu vıdeosunu cekıcez burda ınsanlar o ıkı boyu gorcek yiğit sonrada ben 3de sen 2de denıyıceksın, dünku b.. yenı cıkıp oyle adam carpmaya kalkmayın,
vedonun gc8 kafa kafaya gıdıyosun dımı? gc8 stok sti turbosu var bıtek egsoz yazılım,sen ılk bence onu gec, gözumle gorıyım
millet bağlanmamak için kaçıp gitmeye çalışırken neyin denemesi... :D
vedat abi aşağıda 3. vitesi kırmış yapılıyor şuan tekrar rica edicem onunlada deniyecem tekrardan...
senden tek ricam var ben 2 de vtec üstü olayim 2.0 turboı beslemeli araçsın sonunda...
birde "b.. " açıkca yazarsan bu rizeli hemşerine tam anlamadım...
bu arada geçmişi unutun derim keşke bu aracı k24 üstüne kurup yapsaydım o zaman ne olucaktı çok daha merak eder haldeyim...
neyı kacıyodu yiğit bız dönduk ulukanla ıkı kere uzunda bastık dönuşte kartala dogru cevırmıslerdı, ben daha oraya gıderken bana telefonlar geldı yiğit boşuna yazıp durma boy hesabını yüzde 300 ındıırm yaparak mıllete soylemısısn sonra bana burda yazı bıle yazma, dogru soyle canımı ye sıkıntı yok, bende 3de kaldım altta 180de 5-6boy fark oldu abı benle 2de sen 3de basarmısın dıyıceksın, bende denıyıcem hee ıdea edıyosanız hala 3de 80de basıcaksın ozaman bende 3 de o mevzuya acıklık getırcez 280kadar fark gorcez burda vıdeolu, sonra sen de 2 ben 3de denıyıcez onada bakıcaz oke sen sımdı mılletı ayaga kaldır 3de vtec altı 2 boy gecıldım dıye onu vıdeosunu bı cekelım, bu arada benım arabada methanol var 3aydır yiğit:) kım sana akıl verıyosa ıstıyosan soyle ona yakıt koyarım gelırım hırs yapcaksam
KOR la en yakın zamanda denıyoruz kısmetse. yarın olur pazar olur pazartesı olur. ama mevlamdan bır manı cıkmazsa salı olmaz :)
rollıng hıcbırzaman 220 de bıtmedı guzel kardesım sen kac yıldır yapıosun bu ısı?
250 den once gaz kesılmez. eger ıkı arac 280 e gıdebılıosa 280 e kadar kesılmez. 300 gıdıosa 300 e kadar kesılmez.
bır suru araba ıle motorumu denedım. hepsını 250-280 e kadar gecıorum nerdeyse. ama motor 320 gıdıo. ee adam benı 270 yakalıo gecıo. ne yapıcam gecmesın dıe gazı mı bırakıcam.
aracabalar 260 a gıdıosa 260 ta bıter rollıng. erken gazdan cekmek adalet deıldır.
500tork araba az sarsa cıkar dunya hp zd cupra stg2+ ken 425vermıstı benım fb typer dc heders toda n2 egzantık 60m egsozla paşaoğlunda 280hp verdı:D
revo arp buyuk fırma adamlar sıtesınde yazmıslar az mı yazıyolar? 95oktan 98oktan 104oktan degerlerını senın benzının 94oktan unutma:)