|
|
#1 | |||
![]() |
Beyendiğim sahnelerden kısa bir video hazırladım, pek bir attraksiyon yok gerçi. Umarım hoşunuza gider.
YouTube - Ferrari 458 italia sound __________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
artık can sıkıcı bir hal aldı senin postlar
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Valla güzel deneyim olmuş
Bizi mahrum etme böyle güzelliklerden
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Kullanan senmısın?
kıraladıgın arac mı muzenın orada? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aynen abi, marco tanıdık gittiğimizde bize biraz kıyak yapıyor
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Kiraları ne kadar bunların ayıptır sorması her giden alabiliyomu? Bu sene zorunlu İtalyada bulunucam 1 2 hafta böyle deneyimi yaşamak lazım hayatta 1 kezde olsa
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Guzel,bende Fabrıkaya 458 sıparıs vermeye gıttıgımde,muzeden once Ferrarı shop'a ugramıstım,yagmur olmasına ragmen kıralama kuyrugu coktu,ben hemen Muzeye gırmıstım...
Ben 458'i fabrıkada,sonrada pıstte kullanmıstım Marenello da,muthıs bır makıne... Hatta o gece Restorana gıdınce,hangı duvara bakıcagımı sasırmıstım!!!!Ozellıkle hala Schumi sevgısı muthıs... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
biraz heyecanlı gibisiniz sanki
![]() sağ baş parmagınızla 2kere direksiyon üzerinde bastıgınız düğme nedir ?
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Gideceğiniz zaman haberleşirsek beraber gideriz, piste falan çıkarız belki. __________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
![]() Şansıma pistte o gün organizasyon vardı çıkamadım. Siparişinizi verdikten sonra ne kadar sürdü teslim? __________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
![]() ya o düğmeler sinyal, e tabi alışmadığım için panikle öyle basmışım heheh
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
teşekkürler ferrari adına bişe daha ögrenmiş olduk
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: n/a
|
çok güzel bi deneyim adınıza sevindim tr de bu gibi aktivitede bulunmak ateş pahası
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
güzel video izlemesi bile zevkli
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
hadi ya, bende ağustos başı askere gidicem. ocaktan sonra orda olursanız görüşürüz artık.
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Kısmet başka zamana artık
Öneri alırım gitmeden neler yapılması gerek hakkında
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Teslim tarihi toplam 5 ay di...
İnanilmaz bir deneyimdi,fabrikada canli canli kombinasyonlari gormek,etrafinizda ucusan kiz gibi 599gto-458 ler,uretim bandinin heryerini kesfetmek,pisttedeki tarifsiz zevk,muthisti!!! Aklimda kalan ruzgar tuneli oldu,almamislardi beni.kimseyide sokmuyorlar zaten... Kasimda 458 yoktu kiralanan,gerci pistten sonra aklinizda kalmiyor... Pilotlarin ve ferrari hastalarinin Restoranina gittinizmi?? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2011 C3 1.6 hdi & 91 Nissan 200 sx s13
|
vay arkadaş bizde bu gunleri görebilecez mi
tipik bir türk kullanışı olmuş tebrik ederim orta trafik kuralları katı değil mi? şehir içi öle basmaya izin veriyorlar mı?
__________________________________ I know this silence , been here before... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |