Bugun bizimkilerle baya eglendik ama maalesef videolarda yine gercektekinin yarisi kadar cikiyor sesler ve goruntulerde gercektekinden biraz daha uzak gorunuyor galiba convertten fln yada tv lerde fln kullanilanlardan lazim artik
Videodaki ve alttaki aciklamalari okuyup ona gore yorum yaparsaniz sevinirim arkadaslar hepimiz beraber oturup kalkan arkadaslariz cunku
Birde kesin bundan onceki M5 videosundan bahsedenler olacaktir o konudada aciklamada bulunim.
Dikkatli olanlariniz o videoda headers ve filtre olmadigini farkedecektir.Headers ve filtre 1 sn farkettirdi F430 a 100-200km/h de (kabaca 10 boy ) ve zaten bundan 2 gun once tekrar denemisler,F430un sahibi arkadasimin soyledigine gore baya rahat sekilde gecmis.
Headers in bu kadar fark ettirmesinin bence en buyuk etkenlerinden biri orjinal headersda bile 2 tane katalitik olmasi ve supersprintlerle hem bunlardan kurtulunmus hemde direk cikisin saglanmis olmasi.
Iyi seyirler
http://videos.streetfire.net/video/A...tte_682670.htm