komutan çekmemişler seni opc -rc denemeleri çok güzeldi yakından izledim rc affetmiyor valla yanına geleni :).. maşallah 2 aracada
tarkan abi senin gc8 de çok iyi gidiyo maşallah abi.
Printable View
komutan çekmemişler seni opc -rc denemeleri çok güzeldi yakından izledim rc affetmiyor valla yanına geleni :).. maşallah 2 aracada
tarkan abi senin gc8 de çok iyi gidiyo maşallah abi.
ben dedim bizim adanlı şikirokkoluya polo gti lar yakında can yakmaya başlar diye :)
Tuncerim benimkinin canı bukadar :D bundan iisi aaahhhaaahhh çıkmıo.
RC iki gömlek fazla şimdilik opc'ye. Devrini vs. öğrensem bir boy farkeder ama "çok boy - 1 boy" bir şey değiştirmez :b
Çeto bilader bekliyorum dostum hafiften başla dediğimz gibi Filtre kiti ve egzos yap bi daha deneyek farkı gör sonra bi yazılımla uçarsın.. Sonuç normal kardeşim ama 1.6 turbo 192 hp sanki biraz daha atak olmalıydı gibi geldi.. Çok güzel aracın maşallah güle güle bin..
Tarkanın araba bu hafta açıl susam açıl olmuş sen bakma tuncer tarkana geçen haftalarda hiç soluğu yoktu bu hafta başka bi araç olmuş kardeşin aracı.. Yalnız tarkan tek gözlü canavar gibi bilader bi ampul tak aracına yaw:D Tırsıyom arkamdayken:D:D Tuncer sende bilader az değilsin dolduruyon 100 lük 3-4 kişiyi araca dahada hızlı gidiyor tek kalsan kösülcek aracın:D:D
Maşallah herkese Allah kaza bela vermesin..
butun araclara maşallah, komutan vıdeolarda goremedık nasıl gıttıgınıde kestıremıoz valla:)
s3 ztn stock bıle cok iyi, çok keyıflı denemeler wrxlerde değişik bı hava katmiş her çeşit araç olmuş:)
206 rc zaten guzel gidiyor masallah. 3 senedir opc ile cok denedim. opc nin bundan biraz daha iyi gitmesi lazim gibi geldi bana. belki devrine viteslerine zamanla daha da alirsaniz eminim ki daha iyi yurur. kazasiz belasiz
Maşallah hepinize...
Tuncer, bir ara bırak garajada halledelim şu eksikleri.
Olmaz böyle kese kese
Gideri var daha o arabanın.
güzel ve keyifli bir gece olmuş bütün araclara maşşallah....
dizell ne varsa dizel de var :))))
corsanın biraz daha iyi yürümesi lazım muhtemelen arkadas yeni aldıgı için alışamamış araca.(bu
arada hayırlı olsun corsa). bütün araçlara maşallah keyifli bi roll günü olmuş.
Önümüzdeki Çarşambaya kadar süpriz araçlar eklenecek ;) Herkesin gelmesi şiddetle tavsiye olunur. Hatta bugün bir arkadaşımla şakalaştık bu roll gecesi otohabere bile satılır diye :D