Adam otobanın sağ ve sol bordürlerine kadar kullanmış. Soğukkanlı olması ve mücadele etmesi sayesinde kurtulmuş. Tabi sağının solunun boş olmasıda büyük şans. Ben olsam en az 3 sigara içmeden tekrar devam edemezdim
Adam otobanın sağ ve sol bordürlerine kadar kullanmış. Soğukkanlı olması ve mücadele etmesi sayesinde kurtulmuş. Tabi sağının solunun boş olmasıda büyük şans. Ben olsam en az 3 sigara içmeden tekrar devam edemezdim
benzeri 3.18is ile başıma gelmişti, ben tam spin atmıştım geri geri giderken toplamaya çalışmam sırasında tamponun ucunu bariyere çarptıydımtabiri caizse öd ve kaka olayı
bitek tampon klipsi ve stopla tampon arasında minik bi parça var onu yaptırmıştım.
herifte arap drift potansiyeli varmış maşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sanki lastiklerin kahpeliğine uğradı gibi geliyor bana, arka hoop koyuverdi
KUMHO dur kesin
Pahalı marka lastiklere vereceğimiz paradan kaçıyoruz ama bazen böyle daha pahalıya geliyor.![]()
daha önce verilmişti, gizli buzlanma sanırım.
benim arkadaş ışıklarda duramayıp çevreyolunda önümde spin attığında baya heyecan yaşamıştık, çok sakince teybi falan kapatıp kalmıştım öylesonrasında 1,5 paket sigara içtik tabi o ayrı konu
![]()
Arkadaslar benzeri olayi bende sahilyolunda novotel'in onundeki virajda yedikule yonune giderken yasadim, hizliydim, makas atiyordum ayni bu sekilde topladim buyuk kaza atlattim diye dusunuyorum, 8 - 10 ay gecti uzerinden..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye