|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
kardeşim ayagına sağlık maşallah buda geceden kalan videolar olsun istersen kaldırabilirim
![]() Denemeler 2 ye 2 oldu çekimlerde emegi geçen cihan karaelmas a teşekkür ederim heyecandan biraz küfürlü konuşmuş şimdiden özür dilerim onun adına ![]() İstek üzerine videoları kaldırıdım konu silinebilir
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU Son Düzenleyen yaşar; 19-04-2011 09:23. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
maşallah araçlara gti hakkı gibi gitmiş
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: arnavut ciğeri
|
Maşallah izlemeye doyamadım..Yaşar abi eline sağlık viteslerin çok iyi be. Otomatik şanzımanmısın be abiiii
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
evet daha öncekiler biraz acemi işiydi şimdi tescillendi sanırsam
![]()
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah araçlara kazasız belasızz gsi ye hks yaramadı galiba
__________________________________ Bye Bye Gti This is Vti |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah araçlara .........
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bazen yapılan işlemler geri getirebiliyor,aracı ama ses çok güzel maşallahı var gsi
![]() Sağolasın . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Maşallah araçlara bee
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 gtı
|
yaşar babaya selammm yola dewammm
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: JB 106 Gtİİİ
|
eyvallah yaşar abi izlesinler hiç sorun degil geçtinde ama istersen araba sıkıntı yapmadan önceki video yu bende yükleyim şimdi de insalar şaşırmasın o gece 6 devirlerden sonra arıza ışıgı yandıgı için bi türlü devir inmedi yaşar abiyede söyledim en sonundada aracın contası yanmış fark ettik yapılsın tekrar denerim sıkıntı degil
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
corsa yasına gore ıyı gıdıyor
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
benim denemelerden şimdi haberim oldu videolarıda izleyemiyorum şuanda,ama orcunla konustum biraz önce araba conta yakmış o gece ve conta yanmadan önceki denemeleriniz benim tezimde olduğu gibiymiş araba conta yaktıktan ve arıza ışıgı yaktıktan sonra geriye düşmüş ve 106 geçmiş.bence bunun başka bi açıklaması yok.yine diyorum işin içinde 106 varsa tezim çürümez..
orcunuda cihanıda çok seviyorum,öpüyorum sizi her iki aracada maşş. allah kaza bela vermesin..
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
conta değiştikden sonra cihan kardeşimide alın gelin bu sefer bu tarafda deneriz sıkıntı yok ![]()
![]() İlk denemeden sonra cihan şunu söylemişti bana abi nasıl corsa fena dimi diye sordu evet fena ama içindeki fena dedim , o haraketler bariyere sıkıştırmak falan usta işi her cahil adam yapamaz her adamda yemez yada bir kere yer baktın adam öyle deniyor bende araya şeritleri koydum sonuç malum Orcun kardeşim araba sıkıntı değil tanıştık o yeter
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yaşar abi aynı polimikler yine yaşanmasın maşşallah cihanın 106 çok güzel yürüyor sen o aracın beni normal şartlarda geçecegine inanıyormusun neyse yapılsın gelirm abi sıkıntı yok o araçta conta olmadıgı sürece geçemez o akşam söyledigin gibi opel anlamadığın bi araba fakat arıza ışıgı yanması herşeyin bitmesi demek bundan emin ol neyse denendi o akşamki sonuçta bu
ama bi dahaki denememiz böyle olmassa sonuç burdandan yazarsın abi orçun haklıymış gerçekten sıkıntılı yürümüş tebrik ederim dersin |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ZD saxo mk1 vs YU saxo mk2
|
bi yanlıslık yok dimi 106 gecti
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() Orcun her 106 saxoyu geçecek değilsin denediğin arabalarda her corsayı gececek değil
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Bu video kaldırarırmısın gerek yok ben gerimeyim yaşar abi y asen kaldır yada adminler kaldırsın sıkıntı oldugunu belirtigim halde video koymak biraz gereksiz oldu
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
son günlerde
atı alan üsküdarı geciyor ustaaa