|
|
#1 | |||
![]() |
konular karışmasın yiğitçim seçip koymuş videonun en çok fark olanını bende ne varsa koyucaktım birleştiremedim bende seçip koyim bari aralarından
![]() yiğit in 2 kişi olmasının sebebi sökük olması 80kg arkadaş bindi şartlar eşitlendi cesaretinden dolayı tebrik ederim kardeşimi vtec altı üstü her devirde denedik bol yarım debriyaj tokatlamalı denemeler oldu vtec açsın diye haha ![]() e46 m3 zırstock z3m Komple Egzost sıstemı supersprınt 6 ilerı sanzuman + 3.76 dıff sonuç 2.vites ve 3.vites benim devrimde basılınca 1 boy max 2 boy açabiliyo uzunda yetişiyorum ama tam basamadık onun devrinde bastığımız da 3 4 boy açıyo uzunda 2 boy a kadar düşüyo 250km gibi dipnot: bazı denemeler biraz daha farklı oldu haliyle 1000denemenin 1000i1 olmaz bazılarında vites kaçırdık vs o yüzden yiğite konu açma hepsini eklicem dedim heycan yapıp yine konu açmış kendi bilir ![]() buyrunuz buda video E46 m3 vs DBS Typer 2 - Car Videos on StreetFire E46 m3 vs DBS Typer - Car Videos on StreetFire E46 M3 vs DBS Typer 3 - Car Videos on StreetFire z3m videos Z3M coupe vs DBS Typer - Car Videos on StreetFire __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa Son Düzenleyen Eray Yümsel; 17-04-2011 23:45. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kanka yiğitin konusu daha hit
kimse yazmıyo sana gel bi kampanya yapak
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
video aktif olcak şimdi sonra konuşsun
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
bu videoya gülüyorum
![]() abi bari kesip biçseydin kolaj yapsaydın ![]() http://www.streetfire.net/video/e46-...-2_2240168.htm __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gel vatandaşşşş m3 ün DBS yi geçtiği videolar buradaaaa
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
niye gülüyosun olm bildiğin deneme işte ne var şimdi bunda
bitek buda yok böle 4 5 tane var eklicem heppsini
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
ama sımdı dıerkı konula burdakı vıdeo da farklılık cok ne yapak kanka ınanak mı
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ekle abi ekle teşekkür ediyorum ben göreceğimi gördüm ... allah razı olsun pazarım sayende renkli geçti... ben neden gazı bıraktım acaba ![]() gen benim rüzgar tünelimde olduğun videoları koy bence onlar daha eğlenceli idi yanımdaki abi çekti onları
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
![]() turbo yap bıde ben gecıym
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kanka m3 ü mavi serviste gördüm egzoz vardı stock demişsin söktümü egzozu?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eyv kardeşim heycan yapıp konu açmasaydın bende ne var ne yok eklicektim ama huylu huyundan vazgeçmez kafan hep haylazlığa çalışıyo 2 video attın mutlu oldun 40 tane video var on numarada videolar hepsini çip ettin saol
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
napak panpalar hangı konuya ınanak
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
bundan değildi daha janjanlıydı... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ademim sana bu yaz teneke yapıyom bol bol çatışıcaz
![]() egzos yok kankacım ştandart __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: E36 M3 Cabrio
|
lınkler olu mu ılkı dısında acmıyor eray
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
bu videoda anlatmak istenilen konu dbs için e92 m3 geçiyo şöle uçuyo böle kaçıyo diye dilden dile dolaşıyodu bir hurafe onu öğrenmiş olduk
e46 m3 ü geçemez diye bişey denmedi de e92 m3 i geçmesi demek olgar ın 335iyle yürümesi demek şaşırmayınyok moruk aktif olmadı daha __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
YA M3' e kadar başka M3 bulamadın mı ya ayiptir. Enesin OEM beyinle 210 a kadar önde olduğu M3 bu
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
o haliyle alakası yok mrk etme
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
yaw bu type-r m3 muhabbetleri acayip oluyor daha 3-4 gün önce type-r önce e36 m3 geçsin diyordu bmw ciler şimdi adam geçmiş işte e46 tıyı bi tane e92 bulup deneyin izlemeside yorumları okumasıda zevkli ;D
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |