headers filtre egsozlu type r geçiyorum dedi mutiyle denemek istedi denedi...
Printable View
headers filtre egsozlu typerı geçmesi için,, piston,egzantrik olması lazım vti de..
banada ögretin su typr la yürümeyi :D
walla 106 cihp olsa düşünemiyorummm bile zaten köt söktürmiş vti e
bn aracaımı sattım ama rica edersem alan arkadaş gelirr die düşünüyorum ne kadar vti varsa bu ayarda deneyelim.sabaha kadar alttan üstten sondan baştan.şöle bi gerçek war awni arabasına düşkün bi arkadaş iyi bakar inanıorum ki arbasında hiç bir eksik yoktur sağlıklıdur bütün sensörlerine kadar.ama şölede bi gerçek vr 106 arabası bilinçsiz insanlar altına eşşek gibi kullanılınca bozulur yani ne sensör kalır sağlam ne bişiy genelde hep benzinsiz kaldığı için pompası iyi çalışmaz vs vs sorunlar .işte sağda solda işi iyi bilen ÇAKAL abilerimiz var bu tarz 106 ları veya vts leri geçiolar bi çok şeytanlıkla sonra TR gibi AG GİBİ DRC GİBİ sağlıklı eksiksiz 106larla yürüyünce günlerce inanamıolar arabaların stock olduğuna.fizik kurallarınagöre 120 hp bi araç 160 hp i bi aracı asla geçemez ama ağırlıktan dolayı avantaj kazanıo gti yada vts bi şekilde yürüo bunu tatışmayalım kabullenelim sağlıklı gti vts her zaman yürür.altıymış üstüymüş yukarısıymış gerisiymiş pek bi fark olmaz!!!
İşte Fransız gücü olması gereken sonuç olmuş stock verilerle zaten hemen hemen aynı yürüyen araçlar :icon_tup:
Helalimsin recoo :D