en çokta çekici şerefsızıne kızdım ya arabalar 2 serlı cektı her bırıne 125 tl yazmıs vıcdansız herıf yaptıgı 5 km yol aldıgı para 250 tl haram zıkkım olsun...
Printable View
Maşallah iki aracada :)
aynen abı hıcbırıne helal etmıyorum zaten hakkımı şerefsizler
Siz yazmadan yazmak istemedim Okan
Büyük geçmiş olsun
İnan kendim yakalanmış gibi üzüldüm
Hem parasal hemde bir sürü kafa ütüsü cabası
dimi kanka bide üstüne üstlük geçemedin kafa kafaya gittin bari geçseydin :D:D:D
he ya ali abi bana saplamaya gelmiş koltukmoltuk sökük bende ona saplamaya gittim tam dolu ama polisler bize sapladı hiç hesapda yoklardı :D:D
Cok gecmıs olsun..
Da araclar yurumuyormu?
Cekıcı ne alaka..
Otursaydı yanınıza gıtseydınız otoparka madem?
Sımdı polısler ın neyın pesınde oldugunuda yazıcam da ceza gelıcek..neyse..
tekrardan gecmıs olsun..
çekici ücreti 135 tl verdik hemde yuruyo ama cektırrtı tl ceza yazıldı muayeneye gırılcek bıde mahkemeye verdıler trafıgı tehlıkeye sokmaktan dolayı
Maşallah her iki aracada.
hayırılısı ama benım mahkeme bıraz uzun surcek sıkayetcı oldum darpdan dolayı ne biçim polisler var inşallah çürükleri ayıklıcaz aracımda eksoz yok fılm yok dıstan yapılan hıcbısey yok yanı
yener nerelerde yaww...özledim keratayı..:D:D
yeneri bu sefer başka gişelerde almışlar :D:D:D:D:D
bacanagıma laf yok ...ss okan sende kendıne cekı duzenwer ozunde guzel adamsın belkı ama forumlarda boyle konusmalara yanasma cıddıye bınerse ıs ıyı olmaz ;)
Vay vay vay okan gene rahat durmamış :D:D
Maşallah her iki aracada..:)
SBL de oralarda gene :D
denemede bahane olmaz tabiyki ama sonuçta bu kadar rs bilen binen adam var burda ve bişey söylemişler bu eksoz olayı arabayı bu kadar geriletiyorsa bence ZY'ye maşşallah...!
kardesım koltuklar senın ıcın sokuk degıldı,alı abınle ben carsamba gecesı beraberdım o gece baska bı arkdsyla kalktı..o aksamda sokuktu..bu arada olaylardan benımde haberım war en ınce ayrıntsına kadar baglanan araclara cok gecmıs olsun,sana da ayrca gecmıs olsun..alıye de soledım ıcımde bı huzurszluk wardı o aksam,bızım araclarda sıkntı cıktı ulasamadık dıe yola cıkmadan 5 dk once vazgecmstk bızde gelmekten..herseyde bı hayır wardır belkı orda cevırmesler ılerde Allah korusun basınıza bı ıs gelcekti..
esasında araclar yuruyordu tabıkıde ama soyle bı durum olustu bızım ısımız trafıkle kalmadı darptan asayıse aksedınce olay ordan dırek karakola gıttık.. Bu yuzden araclara cekıcı cagırdılar. Yanı sadece trafıkle kalmıs olsaydı dedıgınız gıbı herkes arabasını kendısı gotururdu otoparka.. Ama ne dıyelım bunla gecmıs olsun...
Apo abı yenerden haber varmı en sevdıgın kankan :)