adam yapmış olmuş, olumsuz eleştriye olabilir ama sosyal mesajlara gerek yok,
Printable View
adam yapmış olmuş, olumsuz eleştriye olabilir ama sosyal mesajlara gerek yok,
Bence gereksiz..
biri çıktı "allahtan karşı şeritten biri gelip kafadan girmemiş" dedi,başka biride allah korumuş diyor,arkadaşlar insaf,otobanlar bölünmüş yollardır(bana hiç bölünmemiş bir otoban denk gelmedi) nasıl karşıdan adam gelecek,uçarak mı gelecek:heyoo:
şimdi biride çıkar karşıdan biri uçmaz ama bu arkadaş sol tarafa uçabilir falan der:cool:
ömrüm boyunca hiç el freni çekmiş bi insan değilim(park halindeyken hariç) bu tür hareketler yapmam,yapmayada uğraşmam,ama artık nasihat vermeyi bırakında,adama bi allah kazadan,beladan korusun diyin:heyoo:
sizin mantığınıza kalırsak,hiç arabaya binmeyelim,kış günü takmadığınız zincir yüzünden aracınız kayıp başka bir aracada çarpabilir,bu ve bunun gibi kaza örneklerini çoğaltabilirim,allah cümlemizi kazadan,beladan korusun:)
yapmasak olurmu - evet
yapıyormuyuz - evet
madem böyle şeyleri kabul etmiyosak burayada yazmak bana göre saçma.
onaylamıyorsak izler geçeriz devamını getirip kimseye ders vermek zorunda değiliz bence..
Bu ne sosyal mesaj telaşı anlamadımki. mesaj verenlerin hepsindede incik boncuk uğraşılmış araçları olan adamlar. Bırakın mesaj vermeyi bende hergün ne hareketler yapıyorum araç kullanırkenki mesaj verenlerde hiç yapmadı sanki hatta hiç yapmayacaklar. adam hakkını vermiş yanlamış maaşallah Allah tekerine taş değdirmesin. video bile izlemeyi beceremiyoruz yaw. olmuş geçmiş bitmiş artık yok uçacaktı yok kopacaktı yok takla atacaktı...
Mesaj vermeyi bencede bırakmak lazım herkes yapıyor bu hareketleri :) Arkadaş güzel yapmış benim görüşüm...
benim merak ettiğim bu sosyal mesaj veren,yapılan bu işi gereksiz gören arkadaşların bu sitede ne işi var acaba???bu arada devo kankaa helal sana bu işi ne kdar iyi yaptığını ben çok iyi biliyorum ve herkeste farkında...
helal olsun devranavarsa iyisini yapan koysun ona da maşallah deriz
burası dil iskelesinden sonraki tünel olması lazım..
sabahın bı vaktı otobanda allahın kulu yok adam kafasına gore hareket yapmıs kımseyı ılgılendırmez.he ben yaparmıydım hayır.bu kadar hardcore yapmam en azından.
ya arkadas ozgun un videosunu koydular %90 tebrik vs geldi baskasi video koyunca herkes trafik polisi gibi oluyor. Ya hic birsey yapmiyorsaniz bu sitede ne isiniz var ? Sadece bilgi okumaya mi giriyorsunuz, tamam bu sitede ciddi detayli bilgiler var da.. Teknik tartismalara kac kisi katiliyor?
Neredeyse hepimiz arabalarimiza birseyler katip en azindan rolling yapan insanlariz dirdir etmeyin, sikayet etmeden once bir kendinize bakin. Hep trafikte 0 hata mi gidiyorsunuz? Her kurala uyuyor musunuz ? Uymuyorsaniz bu insanlari da elestirmeye hakkiniz yok.
Ha videoda bana gore cok birsey de yok, adam dumduz yolda tek basina yuksek olmayan suratlerde birseyler yapmis. Kendisini tebrik ederim kabiliyetli bir arkadas fakat yok karsi seride atlar bariyerlerden falan o hizlarda fizik kurallarina aykiri o bariyerlerden atlayabilmesi. Gecen gun onumde biri kirdi direksyonu kayip agaclara vs vurdu ciddi kaza oldu. Bu arkadas o arabayi kullaniyor olsaydi bu denediklerinden oturu o arabayi kurtarip kazayi engellerdi ornegin. Cektigi video gayet duzgun bir ortamda cekilmis ve daha onceden de bunu yapsa cektigi videoda tekrar yapmasi deneyim kazandirir. Ani bir tehlikede ise yarayabilecek seyler bunlar. Keske pistlerimiz vs dogru duzgun acik olsa da insanlar burada kafasina gore takilabilse, acikken de asiri katilim yok ama gonul verenler orada. Bu arkadasta daha once pistte de bu sekilde gitmis bu yuzden tebrik ediyorum.
Gaza gelip sosyal mesaj vermeyin. Bu kadar kasacaksaniz yolda makas atan taksi minibus otobus usenmeyin arayin polise sikayet edin ugrasin, onlar yapmasin en azindan 10 larca can tasiyorlar.
p.s: Bu mesaj yollarda gazlayin yanlayin anlamini tasimiyor ve insanlari tesvik te etmiyorum. Sadece bu hareketlere sosyal mesaj verebilecek bir kitleyi olusturmuyoruz genel anlamda, bunu vurgulamak icin yazdim.
buranın amacı herkesi takdir etmek değil adam pistte yapmış güzel yapmış burda yapmış olmamış bu benim görüşüm sana görede doğru ola bilir asıl amaç burda herkesin fikrine saygı duymak olmalı bence etik olan diye düşünüyorum iyi formlar kazasız sürüşler;)
yapılanlar çok tehlikeli.... ama kimseye bişi olmadan bitmesi cok güzel izlerken zevk aldımmı valla aldım bi ara araba kopacak diye korktum ama olmadı :)