evet o devran s virajında önçekerle yanlayan ilk lerden biridir maşallah direksiyonu çok iyi daha bi kazası yok :)
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=5wnxdGsMh-Q
kımsenın mezarında pılotajı guzeldı yazmıyor
Bence Coilover Alınmalı... Vectra cook sawuruyor...
Devran ı tanıdığımdan beri hep yanlar akıl almaz hareketler yapar ama bugune kadar daha bir kere patladığını ne gördüm ne duydum direksiyonu gerçekten çok çok iyi dört tekeri olan motoru olan her araçla yanlıyan bir manyakk :)
sosyal mesajlara gelince,sosyal mesaj veren arkadaşlar E 5 te 70 lemi gidiyor yada hatalı sollama yapmıyormu yada ne biliyim bütün kurallara uyuyormu mesela köşedeki bakkala gıderken emniyet kemeri takıyormu?
yazık gunah arkadasım orda sana bıse olsa gereksız hareketler bence hoş değil
bu yanlamakmı oluyor :) viraja yan girer çıkar ona okey :)
belli olmasada ;
YouTube - 23052010019.mp4
yolda iyi tutuyor valla ben korkarım yapmaya sakin şoforum :D
görkem bizim kar yağdığında ataşehirdeki videoları bulamadım.. onlarda çok eğlenceliydi.. :)
bomboş yolda bu tip hareketlerin yapılmasında sakınca görmüyorum , sonuçta başka araç yok , en fazla bariyerde duracaktır. bu yönden toplumsal mesajlık bir hadise görmüyorum.
ama bu güne kadar kaza yapmamış olunması yapmayacağı anlamına gelmediği gibi, direksyonu iyi olan formula 1 pilotlarının bile kaza yaptığı gerçeğini unutmamak gerekiyor.
her iyi şöför kaza yapmaz olayı gerçek olsaydı SENNA şuan aramzdaydı ;) kaza anlıkdır vida çıkar , birisinin freni patlar, önüne öküz cıkar... bunlar olası şeyler kaçamazsın kazadan . . .
adam hakkını vermiş. bir sağa bir sola yatırmıs inş bunu deneyip devranını kapatanlar olmamıstır çünki kurtlar vadisi izleyip kendini mafya sananların oldugu devirdeyiz bunuda izleyip kendini DEVRAN sananlar olabilir :)
bende micirda 0 ciziyordum :D
herkezin keyfi ayridir ama güzelim araba ufak bi hatada pert olabilir ve can kaybi olabilir tehlikeli ve gereksiz diyorum ben
saçmalık usta bu iş yanlık bi mevzu yok antalya kemer yolunda herkez yancı ozaman bu arkadaşın yapyığı olay yanlamaksa ..
F1 de bu hareketleri lastikleri ısıtmak için yapıyolardı galiba :)))
transporter videosuda çok eski harbi direksiyonu iyi bir eleman,devran arkadaşın pistteki videosuda iyiymiş tekrardan tebrikler.
Ya bazılarımıza garip gelebilir sakin kullanır bu tip hareketlerle işi olmaz falanda çoğumuz yapmış veya yapanların arabasında bulunmuşuzdur.Kendi adıma konuşuyorum ben hiç yadırgamıyorum yani birazda çevre meselesi her neyse helal olsun güzel yapıyor :)
zaman zaman boş yollarda akla gelmeyen araçlarla yapmadım diyemez birçoğumuz :)
Adam yapmış valla helal olsun :)
direksiyonu kuvatlıymış maşallah
yol boş, adamda yapmış işte. ona bakarsak herkes roll, drag vs yapıyor. bu konular bu kadar ince konuşulursa, konu hükümete kadar gider. doğru düzgün her şehire, bir pist yapsınlarda insanlarda dışarıda ne kendi hayatlarını, ne başkalarının hayatlarını tehlikeye atmasalar. o kadar ince fikirli olmayalım, yapılanların ne kadar doğru olmadığını bilsekte, elimizde olan şartlardan dolayı birbirimize hemen ahkam kesmeyelim.
yapan arkadaşıda tanımam etmem, umarım bundan sonrada bir kaza bela gelmez başına, iyi yamuluyor helal olsun..
ya arkadaslar devranı tanımayan ınsan neden eleştırı yaparki anlamam ilk arabasına bincen görcen direksiyon kabiliyetini....
bence video yetioda artıoo anadol bile versen neler yapar neler allah kaza bela vermesin tekrar tekrar....
arkadas ecelıne sponsor arıo herhalde