|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Dün gece 4 araba buluştuk, Gökhanın r19 16s , Halo Crx ile denemelerimiz oldu, Tuner faruk kardeşim cam car olarak eşlik etti.
Halonun arabası mükemmel yürüyor kısanın bir kez daha nasıl kader değiştirdiğini gördük. 4-5 boy önde gidiyor benim arabanın. Gökhan kardeşimin arabasını görmek istiyorduk 16s makina benim bildiğim filtre egsoz chip var arabasında vtec altı bastığımızda 1 boy önümde gidiyor güç 150 hp 160 n/m tork civarı, Vtec üstü bastığımızda vti gidiyor. İlerde şanzuman oranlarına müdehale ile birazda zayıfladığında yüklü vti lar gelemez peşinden maşallah çok güzel bir araç. Gökhan bence o emme manifoldu işinide hallet kanka orda ciddi güç yatıyor. O araba 180 185 hp rahat olur. Benim arabanın setup belli zaten 9 sıkıştırma piston,eagle kol, standart filtre , standart header, sonda egsoz. Halonun CRX ile video çekemedik gerek yok zaten çok iyi gidiyor arabası kafa bile çıkartamadım. İyi seyirler. Vtec altı 1 Anmelden | Facebook Vtec altı 2 Anmelden | Facebook Vtec Üstü Anmelden | Facebook |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Videolar gözükmüyor uyarısı var
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Dün akşam gerçekten çok güzeldi Tayfun abi Çok Teşekkür ederiz
R19 a gerçekten Maşallah Gökhan abi aracın tam bi şaka makinası Şanzuman ve emme den sonra gerçekten çok çok güzel şeyler yaparsın![]() Pazartesi gününden sonra Crx dahada güzel olucak İnşallah şuan 5. vites çok uzun oda değiştiğinde İnşallah çok daha iyi olucak
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ozanla konuşayım gizlilik ayarlarını kaldırsın.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
demek ki ben deneseydim seni rahat geçermişin.. hp olarak ve tok olarak üstünlüğüm bariz r19'a abi. neyse araba satıldı edildi zaten
![]() maşallah araclara |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
|
?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
tayfunnn vıdeolar nerde yavv bende gelıcektım ama bır dahakı seferee artık dıyelım
halo yıne kıngmı oldu tuner faruk ayar yapıyor ona benden soylemsıı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
faruk sen corollaylamı sıktın peşlerine lo
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
ayarları duzelttim arkadaşlar iyi seyirler
akşam güzel denemeler oldu r19 bize göre güzel yürüdü , ama daha iyi olacağı kesin halo crx maşallah diyorum tayfun turbola artık ![]() faruukk bidahakine dah ayakın camcar olalım kardeşim vitess kacırmaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
puahahha halo arkadan basmıs
eylencelıı olmus
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
R19 16S efsane motoru gene yapmış yapacağını
Güle güle kullansın yeni sahibi |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Güzel oldu güzel renault önemli idi nasıl yürüdüğünü gördük kısa,header,emme manifoldu,kelebek,yeni yazılım ve biraz hafifletme ile ( Şuan 1250 kg ) ne 106 kalır nede vti yazın yıkıp geçer bu kadar net söylüyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R19_16S
|
aracımda
chip (ecu FAst) Supersprint Egzost CRM STyle Filtre Sistemi CRM Performance üst kapak Port Polish arcımda emeği geçenelre bir kez daha teşekkür edim burdan aracım tahminimden iyi yürüde çünkü aracımın daha 4-5 boy daha rahat gideri var inşallah yaza kadar onları da tamamladımmı ondan sonra bakarız integra nasıl geçiyormuş benim aracı ( taşım JDM VTI ya)bu arada halonun CRXe kocaman maşallah aracı biraz daha toparlandımı çok can yakar benim kanımca... Miami kardeşimlede hasret giderdik onun aracıda düşük<sıkıştırmaya rağmen iyi yürüyor artık turboyu bekliyoz 4 gözle... tunerfaruğa cam car olayından dolayı teşekkür ediyorum... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yaw bu 16sler fiya olarak ne kadar? ve varmı sağda solda satılık?
4 kapı oldugudnan evdekileri kandırabilirim bunun için hemde hızlı olmus oluruz
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R19_16S
|
kardeşim iltifatların için teşekkür ederim... önemli olan aracımın şuanki durumumu görmekti... kırmadığın için thanx...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
16s varmı tr de 1 tane diye biliyorum.diğerleri rallilerde yarışıyordu.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
ben nette bulamadım. hatta sahibindende öyle bi seçenek yok bu arabayı ayırt etmemiz için neye bakmamız lazım? atıyorm vti da sanruf 4 diske bakıyoruz gibi.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |