User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: R19 16s & ts vtı

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zmn üzerinde büyük ihtimal 3,56 var. Tam şanzuman kodunu söylersen kesin bir cevap verebilirim.Çünkü 16s lerde 2-3 tip şanzuman cıkabiliyor yılara göre.Ama istedigin orana sahip olan 4,07 takabilir 15*61 işini görecektir..
    Renault Sports & ///MPower

GokhanG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zmn üzerinde büyük ihtimal 3,56 var. Tam şanzuman kodunu söylersen kesin bir cevap verebilirim.Çünkü 16s lerde 2-3 tip şanzuman cıkabiliyor yılara göre.Ama istedigin orana sahip olan 4,07 takabilir 15*61 işini görecektir..

ilgin için sağolasın bi ara sökücez bakıcaz artık ne çıkıcak bende bilmiyorum...
    ustamız sökelim bi bakalım ona göre rota çizeriz dedi 15/61 yüksek ihtimal olan zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı engin16gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw ben video yu nasıl izlicem?

ilk saydaki videoları tıklıycan izliycen )
    facebook hesabın olması lazım ama

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R19_16S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgin için sağolasın bi ara sökücez bakıcaz artık ne çıkıcak bende bilmiyorum...
    ustamız sökelim bi bakalım ona göre rota çizeriz dedi 15/61 yüksek ihtimal olan zaten
    üzerindeki şanzuman kodunu ögren yeter marş dinomosunun hizasında şanzuman etiketi olur ordaki kodu söylersen en uygunu bulur karar verirsiniz
    Renault Sports & ///MPower

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara ama ozellıkle halılın araba bana gore ılgınc gıtmıs.ufak bır ıkı guzel sey duymustum yok mu vıdeosu dıodum kı burda gordum.ne guzel gıtmıs ole arkadan fırlamıs resmen.Allah kaza bela vermesın masallah hepınııze

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift kelebeklimi o nasıl oluyo abi ya ilk defa duydum ?????
    h22 motor kodlu prelude lar da aynı sorundan şikayetçi tek kelebeğe çevirince çok rahatlıyolar bu araçlardaki çift kelebek muhabbeti aracın hem tork eğrisini korumsı hacimden dolayı hemde yuksek devirlerdede bunu üretebilmesi hedeflenmiş
    ama teke dönünce rolingde çok daha verimli oluyor şehir kullanımına biraz sekte vursada alt devirler vs az farkediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzerindeki şanzuman kodunu ögren yeter marş dinomosunun hizasında şanzuman etiketi olur ordaki kodu söylersen en uygunu bulur karar verirsiniz
    ilgn için sağolasın hem zaman durumunu hem maddi durumumu ayarlayınca girişem bu olaya

Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    h22 motor kodlu prelude lar da aynı sorundan şikayetçi tek kelebeğe çevirince çok rahatlıyolar bu araçlardaki çift kelebek muhabbeti aracın hem tork eğrisini korumsı hacimden dolayı hemde yuksek devirlerdede bunu üretebilmesi hedeflenmiş
    ama teke dönünce rolingde çok daha verimli oluyor şehir kullanımına biraz sekte vursada alt devirler vs az farkediyor
    bizde artı yönde umutluyuz şehir için kullanımda ne gibi sıkıntılara yl açabiliri alt devirlerin ölmesi dışında?

Alıntı koki_1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araclara ama ozellıkle halılın araba bana gore ılgınc gıtmıs.ufak bır ıkı guzel sey duymustum yok mu vıdeosu dıodum kı burda gordum.ne guzel gıtmıs ole arkadan fırlamıs resmen.Allah kaza bela vermesın masallah hepınııze
    halil araba güzel yürüyor hem 900 kg aramızda 350kg fark var hem aracında kısa var hem arkamızdan basıp tünel boşluğundan iyi yararlanıyor...
    bütün şartlar onun lehine yani anlayacağın... kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.. aracı maşallah çok iyi gidiyor allah kaza bela vermesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)