ahmet abinin aracı ankarada arac bildiğim en son konustuğumda akhisar draglarına geliceğini söylemişti :icon_tup:
Printable View
Bana videoları göstermene gerek yok biz zaten ogün ordaydık.
Benim postumdam alıntı yapma , kaşın gözün kırpılmasın normal yaz. Bilmiyorsunuz neyin ne olduğunu bekle,
2 videoyuda iyi seyret anlıyorsan zaten kendin çözeceksin.
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire
Bak buda show kalkışları konusu tam olarak okuyabilirsen net anlarsın herşeyi.
http://www.techturkey.com/forum/vide...oruntuler.html
Bak efendi gibi konuşa biliyor dimi insan, kimin ne olduğunu bilmeden yazmayacaksınız o zaman ben diyormuyum sana 2005 senesinde sen daha o crx'i bilmezken biz seyrantepe sanayide o arabayı inceliyorduk diye.
Herkes tartacak ettiği lafı kimse kimseyede artislenmeyecek.
106 nın yeri ayrı o emeği video koyarak siz düşürüyorsunuz.
Tayfun kardeşim
cahille muhabbet etme sende cahil olursun
gerek yok böle şeylere
Göki beni aslanlar gibi geçti Yarış bu geçersin yada geçilirsin bizde Tebrik ettik
Ama ben isterim ki kimse elin s... ile gerdege girmesin kendi aracı ile icraat yapsın
22 mayısta Akhisara bekliyorum
Bizde kafa çok sana hangisi uygun bilmiyorum neyse konu o değil, Sen bi yaz arkadaşım buraya kimse kötü insan değildir senin ne derdin var bi yaz çözelim.
Yoksa gerçekten inandınmı.
bizim kimseyle derdimiz yok olursada rahat ol sana gerek kalmadan çözeriz.
bi video paylaştık adam r1 geçemez 106 dedi biz zaten geçemedik ama ben geçerim
dedi bende videoyu koydum 106 yı geçemeyen r1 nasıl geçer die adam bize ders
vermeye kalktı bilmemne cahil falan filan biz kendine dedik ilk deneyelim konyaya
gidicez die bu seferde çok istiyorsanız şura gelin bura gelin yaptı sende bundan
kendine bi pay çıkardın atladın ordan post bilmemne bana çattın .
durum bu mami bizde bi sıkıntı yok olanda buyursun gelsin...
Tamam adım Tayfun sizin kötü niyetli olmadığınızıda biliyorum ama o 106 gerçekten iyi bir araba r1 ile video koyarak arabadaki emeği net gösteremezsiniz, pek çok arabayıda üzecek bir setupta bunda hepimiz hem fikiriz, Lakin bi alçak gönüllü olmak var bizde piskopat değiliz gelene saralım heleki yeni üye olmuş bir insana.
Benim takıldığım nokta hulk bizim canımız kardeşlerimize ait bu mevzuya dahil olması ve alakasız bir açıdan çekilen video ile kötülenmesidir.
Herkesin emeği kendine emek diyip geçmeyeceksin 10 gün önce coilover ayarı yaparken anahtar tam tutmamış elimi parçaladım bu emektir zevktir burdaki çoğu insan böyle.
Tatsız başladı lakin 22 mayısta allah c.c. izin verirse ordayım mutlaka tanışalım.
106 nın type r m3 vs.vs. gibi araçlarla videoları daha güzel olur.
miami
herkes böle konuşsa can kurban tabiki tanışırız yeterki insanlar hor görülmesin ön yargı yapılmasın emeğin yeri yanımızda büyük geçmiş olsun
bence çok uzatıldı muhabbet ...
adamlar çekmişler koymuşlar,bence r1 le video koymak bile başarıdır...
ama aklıma şu takıldı hangi şartlarda yarış oldu abiler...
motorda sizde 0 dan mı kalktınız 400m
yoksa siz 1 viteste yürüdünüz motorun yanından geçtiginiz anda 400m mi koştunuz....
çünkü sıfırdan kalkarsanız motoru sizde dahil kimse göremez :)
Tamam tamam karşılıklı olur böyle şeyler burda kelimeleri görüp kafada tarzı yorumluyoruz kimse kötü niyetli değil.
bundan eminim sanada ayrıca geçmiş olsun kardeş...ortada iddia olmazsa bu işin tadı çıkmaz ....
Arabanın tuning işlemleri ve güzel resimlerinin,yarışların olduğu videolu bir tanıtım konusu çok iyi olacaktır yemin ediyorum denilecek maşallahlar ile moralden 1 boy daha hızlanırsınız.
Sen 106 ile olan kalkışlarda işine geleni koyarsan sana sölicek lafın sahibi ben degilim Gökidir
Ben arabam arıza vermedigi kalkışta pistin yarısında gazı bıraktım yarım pist fark attım 106 ya
ama tabi senin işine gelmez o kalkış ötekiler işine gelir
Sen iddia etmiyomusun 106 gecio HULK u diye ozaman getirceksiniz arabayı manisaya
Bak ben iddia ediyomuyum aracım gecer 106 diye eger etmiş olsam ben getiririm konyaya
Buyrun 22 mayıs akhisar beklerim
admin arkadaşlar hiç böle şeyleri görmüyor nedense biz konuşunca iğneleyici laflar yazma die uyarıyorlar bu nasıl iş
açıklamasız bi video'ya karşı adam yorumunu yapmış neden bu kadar heyecan yapıyosunuz ki ?
konu Hulk'a gelmiş ordan show kalkışlarındaki videolara dönmüş vs. vs.
haklısınız 106 Hulk'u her türlü geçer zaten :)
YouTube - HULK top speed basınc kaçıyor.wmv
senin kardeşinle miniks ortak olduğun gibi konyaya gelde gerdeğe orda girelim olmazsa.
İyi antepten tepsi tepsi baklava getirin ozaman yanınızda enerjisiz kalmıyayım
içinden çıkarmadan 3 garantisi var :D rahat olsen
De ben okadar kuvvetli degilim işte
1 saatte 1 atarım ancak kusura bakma kendine başkasını bul
ben zaten saat vermedim saati sen belirlersin
yeter ben daha fazla yazmıyım artık cünkü cevab veremiyorsun sınırın bukadar
bende eglenemiyorum :D
herşeyi sana bağladık işimiz gücümüz var ara ilgilenirim sen le üzülme:D
beyler bi sakin bu şekil laflar yakışmıyor... 22 mayıs yazılmış daha uzatmaya gerek yok.. gunu gelir yarışılır,, olay biter bu kadar...
gun gelir bu yazıları okuyup " yaw bole bole demiştimde inş kırmamışımdır" dersiniz...
bugun varız yarın yokuz,, karşıdaki insanada emeğede saygı gösterelim lutfen :icon_tup:
Saygılar
Rıdvan..:cool: ;) :)
konuyu yenı gordum uzuldum vallahı.
arada 10 boy fark var ama daha r1 2.vıtesı bıtırmemıs bıle. sanırım 4.vıtes sonu konya antep arası fark olur.
bu deneme bıraz masturbasyon olmus.
600 luk le de denemeyın. jawa - mz tarzı 250 lık bulursanız daha mantıklı olur.
benım hayatım motorsıkletlerle gecıyor. bu tıp vıdeo koyarsanız ınsanlar sıze guler. aracınızı sızın setup ınıza yakın araclarla deneyın typer la m3 le falan deneyın kı nasıl gıdıyor gorelım. ıkı ufleyen motora sarıyor arkadas ne ıstır ya...
Ahmet