s!nek garaj farkı:D
Printable View
s!nek garaj farkı:D
Yılmaz abi video yeni mi ? Nif çıktı piyasaya yine ha :) maşallah aracına abi.
maşşallah:icon_tup:
Maşallah 106 zıpladı gitti walla helalolsun
viteginde pilotu tam hakkıyla sürememiş gibi geldi.
vardır bır bozukluk nıfta
nıf'a maşallah, 106 kocaman maşallah
bencede sorun değil ...sadece bir video öylesine....rolll de bir iddiam yok zaten ...gökiyide ayrıca tebrik ederim
Sıkıntılı :)
Bu ne yav :)
Konu cortlamış ama tabiiki tüm antebin bildiği gibi konu drag olunca pejocan ve yılmaz usta number 1 ;)
3 TANE BENZERLİK war GTI ile STI arasında:
1.si: Fazla gücünü yere aktaramayan turbo vtece karşı Patinaja kalmayan 106 da birdir STI'da, 2si de direk turbo vtecin önün çıkar
2.si: Turbo vtec gücünü yere werdiği anda ne GTI kalır Ne STI (senin ve benim araçlarımdan bahsediyorum, zira tr deki en hızlı b16 turbodan daha hızlı GC8 süresi war memleketimde).
3.sü: normal trafik değil de komple VHT kaplı bir drag pisti olsa turbo vtec sallamaz ne gti ne sti :D , bu benzerlikler sizi mutlu ettiyse ne mutlu bize :)
Bir de ufak bir ayrıntı war ki, benim denediğim turbo vtec 100-200 hızlanması 5.88sn olan B.Aktepenin hazırladığı hondaydı :)
Ben de wideosu da war, üstelik buradaki gibi 50.metreden değil, tam 400.metreden çekilmiş wideo, gayet 4-5 boy öndeyim :)
İşin kötüsü, Bir de 500.metreden çekilen drag wideomuz war ki, orada kafa kafayayız... En kötüsü de şudur ki ROLL wideomuz war, war dediysem, bizim araçtan çekim yapılıyor, 3 korna çalışımız belli oluyor, 2-3 saniyeliğine de turbo vtec belli oluyor, sonra telefonun kadrajı kifayetsiz kalıyor :)
Gaziantep de böyle sağlam GTI olması da ayrıca gurur kaynağıdır, maşallah 41 kez! NOS kullanarak da çok sağlam derecelere imza atmıştın drag yarışlarında yanılmıyorsam, Allah daha iyi dereceleri nasip eder İnşallah, Antep'e selamlar ;)
teşekkürler .....:)
Kirve pejocan iyidir Helal olsun...
maşallah...