hepsi birbirinden güzel,MAŞAALLAH...BA type r ı yeniden görmek te çok güzel,enes ALLAH ım nazardan korusun.
Printable View
hepsi birbirinden güzel,MAŞAALLAH...BA type r ı yeniden görmek te çok güzel,enes ALLAH ım nazardan korusun.
Masallah Type-rlarin hepsi birbirindne guzel.
Guzel gece olmus.
masallah butun araclara BA typerı yeniden yollarda kosarken gormek cok guzel.
bu arada hka nın specleri nedir?
güzel geceymiş...
maşallah be 106 gtı gıbı oldu typerlar artık önceden gtı hayalı kurardık şimdide tyyar :)
Allah tayyarcılara cupracılara sabır eylesin. Mehmetin arabası çıktı ya ota boka sıkar bu apaçi artıkın. Maaşallah kardeşim arabana.
tesekkurler herkese arkadaşlar arabanın ılanını acınca numaramızı bulan arıyordu ya dırek hayırdır kanka araba neden yurumedı dıye SUS muşlarıdr belkı şimdi :)
Selçuk ve Enes kardeşimin arabalrının maşallahı var onar ıle alakalı zaten bır sıkıntı doğmaz aramızda ben sadece boş boğazlara yazdım bunu HKA mızda guzel olucak ınsallah :)
Maşallah R larımıza
kazasız belasız beyler :)
ama ciddi yürüyor reiz sus typer bellı bariz tüm araçlara maşallah :)
Maşallah hepınıze,,
mehmet meskun mahalde uçana kaçana atmaya başlamıssın yine
tüm araçlara da maşallah
Hepsine maşallah sesler fenaa
Tüm araçlara maşallah Siyah Typerlar dan biri öne çıkıyor BA mı öne çıkıyor JOB'mu?
maşallah hepsine:)
Maşallah tayyarlara Allah kaza bela vermesin.Sus fena ayırıyo :)
yarabbi yarasul allahhhhh tü tü tü tü maşallaaaahhh :D kazasız arızasız :D hks ler fena yırtıyor xD
2 gordum 3 gordum 4 gordum 5 e yok artık diyorum 4 adet insani ep3 hepside 2005 model bir tanede insane araya karısmış keske kamera aracı ottoman olsaymış :)
Maşallah tum araclara kazasız belasız bu grupta kimin kimi gectiginin onemi yok ..
Maşallah hepsine, ne guzel valla 3-5 ctr cıkıyorsunuz gazlıyorsunuz fıstık gıbı yolunuzda var Allah keyfinizi bozmasın :)
Maşallah araçlara kırmızıya 2x maşallah :)
memet şaka bir yana düşük sıkıştırma piston ile nasıl böyle gidiyon nan sen :D :D
hayvan ciğerli ağa :D
maşallahyaa tum araçlara ;)
Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler inşallah..
masallah tum araclara...sesler guzel,araclar guzel,denemeler keyıflı :)
bır dezavantajınız trafık,kazasız belasız gunler :)
hepsine maşallah ii gazlamışınız dua edin yolda bi m3 e denk gelmemişiniz geceniz tatsız geçip SUS'r uslu uslu evinize giderniz :D
1.52-1.55 arası o nası bir sestir ya asık oldum:D:icon_tup: