Panpa Eray ın elıne bı ruhsat verırım ya sundakı trafık menın cozulmesı lazım dıye o ona bakarkne ben araya tır sokarım merak etme sen ahah :D
Printable View
JUL 50 zamınında cidden çok hızlıymış,şimdi eski halinden eser yok herhalde:confused:
senmi kullanıosn sisman
jul 50 muazzam gidiyor, 8800 fılan donuo herhalde.. erayın bindiğide fena deıl, o agırlıkla çok iyi ama çok sessiz olmaz boyle:)
aynen jul de tek kişi ve ayhan 60kg falan olması lazım :D ben 130kg yanımdaki 80kg arkada jbl 1000 bas kabin var oda temiz 25 30kg julde filtrede var sanırım
kadranda çok rakkam oldugu için yavaş haraket ediyo mehmetim ona aldandı bilmiyoki süzgeç olur denerse :hehe:
2 videoda da stock yazıyo jul 50 neden daha hızlı?
YA ile jul arasında 3 saniye fark var.100-200 hadi eksiğini fazlasını at 1 sn düş 2 sn fark var..
Birde hakan senin koydugun arabada 280de 6ya atıyor tam hatırlamıorum benımkını bı kere 270 döndüm ama pek normal gelmedi.. :D
Bu arada mehmet senin hafta sonu 100 200 ölçümlerini telden aldık gokinin :) 12 sn ydi sanırım YA 13 sn kafa gösterirsin sonra erayınM3 gider gibi duruyor benim arabanınkini alalım diye gazladı göki ama full depo 2 kişi + trafik saati çıkmadık otobana :)
çatlıcaktı merakından hafta sonu :)
Tabi cnm telefondan dakika usulu söylüoyorum ben bu arada kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah...
dehşet hızlanıyo.
çok güzel... :)